Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
2-3 vuotta.
joustava aloitus
suomi
   
Lähiopetus
Forssa
Tutkinto
Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto

Merkonomiopinnoissa opit kohtaamaan ja palvelemaan asiakkaita, myymään ja markkinoimaan monikanavaisesti. Halutessasi opit taloushallinnon keskeiset toiminnot ja opit toimimaan sähköisissä ympäristöissä. Voit rakentaa opinpolkusi painottuen joko myynti-, asiakaspalvelu-, talous- tai yrittäjyysosaamiseen. Liiketoiminnan perusosaamista opit toteuttamalla työelämän projekteja. Työpaikalla tapahtuva oppiminen on iso osa koulutusta.

Työskentelet useimmiten kaupan tai taloushallinnon alalla. Merkonomina osaat yhdistää asiakkaiden ja liiketoiminnan tarpeet palvelumuotoilun keinoin, hallitset asiakaspalvelun ja tuloksellisen toiminnan sekä osaat toimia työyhteisössä. Sinulla on asiakaslähtöistä liiketoimintaosaamista, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa sekä talouden hallinnan osaamista. Toimit erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä ja verkostoidut ammatillisesti esimerkiksi tapahtumamarkkinoinnin avulla. Lisäksi sinulla on perusvalmiudet yrittäjyyteen. Liiketoiminnan osaajia tarvitaan työelämässä kaikilla eri aloilla. Työpaikkanasi voi olla esimerkiksi kauppa, pankki, tilitoimisto, kunnan- tai kaupunginvirasto tai vakuutusyhtiö.

Hakuaika
Jatkuva haku

Kustannukset opiskelijalle
Koulutus on maksutonta. Opiskelija kustantaa itse oppikirjat sekä muun tarvittavan opetusmateriaalin. Perustutkinto suorittaville opiskelijoille tarjotaan maksuton aamupuuro ja lounas (ei koske oppisopimus, eikä työvoimapoliittisessa koulutuksessa opiskelevia).

Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työntekijälle että työnantajalle. 


Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet. Opiskelija, jolla on kattava ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa myös suoraan näytöissä, ilman osallistumista valmistavaan koulutukseen.

Lisätietoja antaa
Opettaja Seija Lempiäinen, 0403474260, seija.lempiainen(a)lhkk.fi

Mikäli olet kiinnostunut työttömyysetuudella tuetusta opiskelusta, ota yhteyttä TE-toimistoon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti. Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

 Näytä puhelinnumero
www.lhkk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 31 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: