Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
2,5 vuotta
0 EUR + alv 24 % (yht. 0 EUR)
suomi
Haku päättyy: jatkuva haku
Tutkinto
Forssa
Alkavat koulutukset
Forssa
0 EUR
joustava aloitus

Forssa
0 EUR
joustava aloitus
Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto

Merkonomiopinnoissa opit kohtaamaan ja palvelemaan asiakkaita, myymään ja markkinoimaan monikanavaisesti. Halutessasi opit taloushallinnon keskeiset toiminnot ja opit toimimaan sähköisissä ympäristöissä. Voit rakentaa opinpolkusi painottuen joko myynti-, asiakaspalvelu-, talous- tai yrittäjyysosaamiseen. Liiketoiminnan perusosaamista opit toteuttamalla työelämän projekteja. Työpaikalla tapahtuva oppiminen on iso osa koulutusta.

Merkonomiopinnoissa opit kohtaamaan ja palvelemaan asiakkaita, myymään ja markkinoimaan monikanavaisesti. Halutessasi opit taloushallinnon keskeiset toiminnot ja opit toimimaan sähköisissä ympäristöissä. Voit rakentaa opinpolkusi painottuen joko myynti-, asiakaspalvelu-, talous- tai yrittäjyysosaamiseen.

Työskentelet useimmiten liiketoiminnan tai taloushallinnon alalla. Merkonomina osaat yhdistää asiakkaiden ja liiketoiminnan tarpeet palvelumuotoilun keinoin, hallitset asiakaspalvelun ja tuloksellisen toiminnan sekä osaat toimia työyhteisössä. Sinulla on asiakaslähtöistä liiketoimintaosaamista, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa sekä talouden hallinnan osaamista. Toimit erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä ja verkostoidut ammatillisesti. Lisäksi sinulla on perusvalmiudet yrittäjyyteen. Liiketoiminnan osaajia tarvitaan työelämässä kaikilla eri aloilla.


Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti. Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

 Näytä puhelinnumero
www.lhkk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 36 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: