Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ravintolakokki, ruokapalvelujen ammattitutkinto

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
2 vuotta
0 - 400 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR, 400 EUR)
suomi
Tutkinto
Forssa
Alkavat koulutukset
Forssa
0 EUR
14.3.2022

Forssa
400 EUR
14.3.2022
Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Ravintolakokki, ruokapalvelujen ammattitutkinto

Muistatko vielä oopperaleivän, merimiespihvin tai osaatko jo kaikki kasvisruokien trendit? Haluatko päivittää ja syventää ruoanvalmistusosaamisesi nykypäivään huomioiden sesonkivaihtelut, lähi- ja luomuruoan unohtamatta kuitenkaan asiakaslähtöisyyttä, laadukkuutta, taloudellisuutta ja kestävää toimintatapaa.

Kuvaus
Ammattitutkinnon suorittaminen antaa sinulle laaja-alaiset tiedot ja taidot monipuoliseen ammattiosaamiseen ravintolakokin työtehtävissä. Hakijalle on eduksi aiempi alan perustutkinto tai työkokemus.

Koulutuksen toteutus

14.3.2022 ja 15.3.2022, Opintojen ohjaus / HOKS
• tutustuminen, tavoitteet, järjestelmät, henkilökohtaistaminen

5.4.2022, Kasvisruokavaliot
• kasvisruokien uudet trendit

26.4.2022, Klassikkoruokalajit
• klassikkoruokalajit päivitettynä nykypäivään

17.5.2022 Villiruoka
• metsän ja luonnon antimet

Verkko, Ravitsemus

6.9.2022, Lähi-, Luomu- ja sesonkiruoka
• monipuolisen lähi-, luomu ja sesonkiruoan valmistaminen

27.9.2022, Kestävä kehitys
• kestävät raaka-ainevalinnat, hävikin hallinta, ympäristöystävälliset tuotantoprosessit

25.10.2022, Kylmänä tarjottavat ruoat
• terriinit, pateet, hyydykkeet

15.11.2022, Kylmänä tarjottavat ruoat
• mousset, marinointi, raakakypsennys

13.12.2022, Kannattavuus ja taloudellisuus
• ruoanvalmistuksen suunnittelu ja hinnoittelu

Verkko, Erityisruokavaliot ja eettiset ruokavaliot

10.1.2023, Asiakaslähtöisyys ja laatu
• asiakaslähtöinen toimintatapa, tuotteiden laatu, asiakaspalvelun laatu

31.1.2023, Tuotannonohjaus-järjestelmä
• ruokaohjeet, ruokalistat, tarvelaskenta ja annoskortti

7.3.2023, Jälkiruoat ja leivonta
• klassikkojälkiruoat ja niiden uudet twistit

28.3.2023, Opintomatka

Kustannukset opiskelijalle
Omaehtoisen koulutuksen hinta on 400 €.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä opiskelijalle että työnantajalle.

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Tutkinto voidaan rakentaa joustavasti ja yksilöllisesti opiskelijan osaamisen ja osaamistarpeiden mukaisesti. Voit suorittaa koko tutkinnon tai vain osia tutkinnosta osallistumalla koulutukseen tai suoraan näyttöihin.

Koulutus kestää monimuotokoulutuksena maksimissaan 2 vuotta yksilöllisen opinpolun mukaisesti.

Lisätietoja antaa
Tiina Nurmi, puh. 040 662 0701, sähköpostit etunimi.sukunimi(a)lhkk.fi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintolakokki, ruokapalvelujen ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti. Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

 Näytä puhelinnumero
www.lhkk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 36 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ravintolakokki, ruokapalvelujen ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: