Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sisälogistiikan ammattilainen, logistiikan perustutkinto

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
suomi
Haku päättyy: jatkuva haku
Tutkinto
Forssa
Alkavat koulutukset
Forssa
0 EUR
10.8.2022

Forssa
0 EUR
10.8.2022
Varastologistiikan ammattilainen, logistiikan perustutkinto / Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Sisälogistiikan ammattilainen, logistiikan perustutkinto

Palvelulogistiikkatyöntekijänä opit tavaran vastaanottoon ja säilytykseen sekä asiakirjojen tekemiseen tarvittavat taidot: inventointi ja saldonhallinta, erilaiset varastokirjanpitoon liittyvät tehtävät sekä telematiikan hyödyntäminen työssä. Erilaiset trukinkuljettajan tehtävät ovat myös osa koulutusta, kuten myös muiden varastossa käytettävien koneiden ja laitteiden käytön harjoittelu.

Palvelulogistiikkatyöntekijänä osaat varastoida ja kuljettaa tavaran. Hallitset myös talouden, kierrätyksen sekä tietoverkot hyödyntäen työssäsi myös automatiikkaa.

Palvelulogistiikkatyöntekijänä toimit materiaalikuljetusten ja varastoinnin parissa osana järjestelmää, jossa olet usein palvelutilanteessa asiakkaan kanssa. Palvelulogistiikkatyöntekijät työskentelevät teollisuuslaitosten, kauppojen, tukkuliikkeiden ja yritysten varastoissa sekä varastopalveluyrittäjinä.

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet.

Kustannukset opiskelijalle
Koulutus on maksutonta. Opiskelija kustantaa itse oppikirjat sekä muun tarvittavan opetusmateriaalin. Perustutkinto suorittaville opiskelijoille tarjotaan maksuton aamupuuro ja lounas (ei koske oppisopimus, eikä työvoimapoliittisessa koulutuksessa opiskelevia).

Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työntekijälle että työnantajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisälogistiikan ammattilainen, logistiikan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti. Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

 Näytä puhelinnumero
www.lhkk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 36 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sisälogistiikan ammattilainen, logistiikan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: