Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tulitöiden turvallisuuskoulutus

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
1 päivä
96,77 EUR + alv 24 % (yht. 120 EUR)
Lupa- ja korttikoulutukset
Forssa
Alkavat koulutukset
Forssa
20.9.2019  
96,77 EUR
25.10.2019  
96,77 EUR

Tulitöiden turvallisuuskoulutus

kansi

 

Opi tuntemaan tulitöiden vaarat

Tulitöiden turvallisuuskoulutuksen keskeisenä tavoitteena on, että tulityöntekijä tietää ja tuntee tulitöiden vaarat sekä tulitöihin liittyvän ohjeistuksen ja lupakäytännön. Lisäksi on tärkeää, että tulityöntekijä osaa tehdä tarvittavat tulitöiden turvatoimenpiteet ja hallitsee alkusammutuksen. Myös kaasujen käyttäytymisestä on hyvä olla perillä. Tavoitteista tärkein on kuitenkin se, että viimeistään kurssin jälkeen tulityöntekijä osaa asennoitua oikein tulitöiden vaaroihin. Koulutuksessa harjoitellaan mm. turvatoimenpiteiden tekemistä ja alkusammutusta.

Koulutuksen päätteeksi suoritetaan tulitöiden turvallisuustutkinto, joka oikeuttaa tulityökorttiin. Tulityökortti on henkilökohtainen ja se vaaditaan kaikilta, jotka tekevät tulitöitä tilapäisellä tulityöpaikalla. Kortti on voimassa 5 vuotta sen myöntämisestä. Suomessa suoritettu tulityökortti on voimassa myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Kohderyhmä

Tulitöiden turvallisuuskoulutus on suunnattu tulitöiden tekijöille sekä tulitöiden valvonta- ja vartiointihenkilöstölle.

Kustannukset

Tulitöiden turvallisuuskoulutuksen hinta on 120 € sis. alv.

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa maksuttomasti 7 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Faktia pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulitöiden turvallisuuskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti. Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

 Näytä puhelinnumero
www.lhkk.fi

Arvioinnit

Ville Rantala
(4)
Koulutuksen voisi kortin useampaan kertaan uusineille tiivistää neljään tuntiin. Ensimmäistä kertaa koulutuksessa olleille perustava paketti.
Arvioinnit
Tulitöiden turvallisuuskoulutus
Arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tulitöiden turvallisuuskoulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Työelämän turvallisuuskoulutukset

KIP Service Oy tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa), kuten Tulityökortti, Työturvallisuuskortti, Laippaliitoskoulutus ja monet muut koulutukset.