Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Vammaisalan ammattitutkinto (oppisopimus)

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
1,5 vuotta
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
joustava aloitus
suomi
   
Oppisopimus
Forssa
Tutkinto
Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Vammaisalan ammattitutkinto (oppisopimus)

Kohderyhmä
Työskenteletkö toimintaympäristössä, jossa eri-ikäiset kehitysvammaiset ihmiset asuvat, opiskelevat, tekevät työtä tai ovat palveluiden käyttäjinä?

Kuvaus
Suorita vammaisalan ammattitutkinto ja sen kehitysvammatyön osaamisala. Tutkinnon suoritettuasi saat kehitysvamma-alan ohjaaja (AT) nimikkeen. Vammaisalan ammattitutkinnon voit suorittaa työn ohella ilman muodollisia pohjakoulutusvaatimuksia.

Vammaisalan ammattitutkintoa suorittaessasi
• Kartutat taitoasi tukea, hoitaa ja ohjata kehitysvammaista henkilöä ja hänen läheisiään eri tilanteissa, elämänvaiheissa sekä erilaisissa toimintaympäristöissä.
• Saat työsi tueksi uusinta tietoa kehitysvammaisuudesta sekä kehitysvammaisille henkilöille ja heidän läheisilleen tarkoitetuista palveluista.

Koulutuksen lähipäiviä on kerran kuukaudessa (mahdollisuus osallistua myös etäyhteyksin) lukuun ottamatta kesä-heinäkuuta.

Hakuaika
Jatkuva haku

Kustannukset opiskelijalle
Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä opiskelijalle että työnantajalle.

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vammaisalan ammattitutkinto (oppisopimus), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vammaisalan ammattitutkinto (oppisopimus)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti. Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

 Näytä puhelinnumero
www.lhkk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 36 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vammaisalan ammattitutkinto (oppisopimus) täytä seuraavat tiedot: