Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Varasto/linkkunosturinkuljettajan koulutus

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
2 päivää
890 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 890 EUR)
21.11.2019
   
Forssa
Lupa- ja korttikoulutukset
Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Varasto/linkkunosturinkuljettajan koulutus

Varastotorninosturi on kiinteästi asennettu torninosturi, jota käytetään lastaus- ja purkausnostoissa suljetulla teollisuusalueella esim. kaupan ja teollisuuden varastoilla sekä elementtitehtailla. Koulutuksen hyväksyttävästi suorittanut henkilö saa sellaiset tiedot ja taidot, että hänelle voidaan suositella myönnettäväksi rajoitettua torninosturinkuljettajan ajolupaa (luvan myöntää aluehallintovirasto).

Linkkunosturi on rakennus- ja siltatyömailla käytettävä pienehkö torninosturi. Se on helppo kuljettaa ja kasata. Linkkunosturi ns. "itse kasaava". Perustamiskustannukset ovat tällöin edulliset. Linkkunosturi on radio ohjattava. Kuljettaja voi osallistua myös muihin töihin työmaalla. Koulutuksen suorittanut pystyy itsenäisesti käyttämään linkkunosturia erilaisissa rakennustyökohteissa.

Koulutuksen sisältö

  • Hallintalaitteet, nosturin käyttöohjeet ja turvallisuusmääräykset
  • Ajotaito, taakan kiinnitys, nostoapuvälineet ja merkinannot
  • Määräaikaishuollot, tarkastukset ja turvallisuuslaitteet
  • Työssäoppiminen, ajokoe

Kohderyhmä

Henkilöille, jotka käyttävät työssään varastotorninosturia tai linkkunosturia. Koulutuksen hyväksyttävästi suorittanut henkilö saa sellaiset tiedot ja taidot, että hänelle voidaan suositella myönnettäväksi rajoitettua torninosturinkuljettajan ajolupaa (luvan myöntää aluehallintovirasto).

Kustannukset

Koulutuksen hinta osallistujalle 890€. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa omaehtoista ammatillista lisäkoulutusta. Maksuja ei voida palauttaa, mikäli opiskelija keskeyttää opiskelunsa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Varasto/linkkunosturinkuljettajan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti. Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

 Näytä puhelinnumero
www.lhkk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Varasto/linkkunosturinkuljettajan koulutus täytä seuraavat tiedot: