Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Varastologistiikan ammattilainen, logistiikan perustutkinto

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
joustava aloitus
suomi
   
Oppisopimus
Forssa
Tutkinto
Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Varastologistiikan ammattilainen, logistiikan perustutkinto

Nyt sinulla on mahdollisuus kouluttautua työn ohessa!

Varastologistiikka teknistyy vauhdilla. Digitalisaatio, automatisaatio ja verkkokauppa muuttavat sisälogistiikan eli materiaalin ja tuotteiden käsittelyä organisaation sisällä. Moderni varastotyö vaatii tekijältään osaamista teknologian soveltamisessa. Logistiikan perustutkinto mahdollistaa jatko-opinnot myös ammattikorkeakoulussa.

Varastoalan keskeisiä osaamisvaatimuksia ovat kokonaisuuksien hallinta, monitaitoisuus, muutososaaminen, teknologian ja automaatioiden hallintaosaaminen. Koulutuksen aikana kehität monipuolisesti tietoja ja taitoja, joista hyödyt sekä nykyisissä että tulevissa tehtävissäsi.

Toteutus
Tutkintokoulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, koostuen lähiopetuksesta (1pv/kk), etäopiskelusta verkkoympäristössä ja työelämässä oppimisesta omassa työpaikassa. Tutkinto suoritetaan osoittamalla hyväksytysti tutkinnon perusteissa vaadittu osaaminen näytössä, käytännön työtehtävissä omalla työpaikalla.

Kustannukset opiskelijalle
Koulutus on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa ja osallistujalle ja työnantajalle maksutonta. Mahdollisista korttikoulutuksista peritään luvan myöntäjän maksut (n. 10-15 €/kortti).

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet. Opiskelija, jolla on kattava ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa myös suoraan näytöissä, ilman osallistumista valmistavaan koulutukseen.

Lisätietoja antaa
Vesa Rantala, puh. 040 3474042, vesa.rantala(a)lhkk.fi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Varastologistiikan ammattilainen, logistiikan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Varastologistiikan ammattilainen, logistiikan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti. Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

 Näytä puhelinnumero
www.lhkk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 29 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Varastologistiikan ammattilainen, logistiikan perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: