Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Varastonhoitaja, logistiikan perustutkinto

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
   
Forssa
Työelämän tutkinnot
Varastonhoitajan koulutus

Varastonhoitaja, logistiikan perustutkinto

Kiertotalous on uusi talousmalli, joka pyrkii maksimoimaan tuotteiden, komponenttien ja materiaalien sekä niihin sitoutuneen arvon kiertoa taloudessa mahdollisimman pitkään. Materiaalien tunnistaminen, lajittelu, talteenotto ja kierrätysmateriaalien hyödyntäminen ovat yhä tärkeämmässä roolissa jatkuvasti niukentuvien luonnonvarojen johdosta.

Kiertotalousyritysten palvelut ja toiminta räätälöidään entistä enemmän asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Yhä tiukentuvat ympäristö- ja työturvallisuusmääräykset, laatuvaatimukset ja materiaalin kierrätys ja uudelleenkäyttö edellyttävät ajantasaisia tietoja ja toimintatapoja.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen pääsisältöjä ovat materiaalien vastaanotto ja tunnistus, lajittelu, säilytys, työkoneiden käyttö ja huolto, yritystoiminnan peruskäsitteet sekä asiakaspalvelu. Ammattialan erityispiirteiden mukaisesti perehdytään ruotsin- ja englannin kielen sanastoon, sekä yleisesti tarvittaviin taitoihin. Koulutuksen aikana suoritetaan tulityökortti, työturvakortti, trukkikortti sekä ADR-lupa sisältäen räjähde- ja säteilyluokat.

Koulutuksen toteutus

Opiskelija suorittaa henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti varastonhoitajan koulutusohjelmasta 4 pakollista ja 4 valinnaista tutkinnon osaa. Lisäksi suoritetaan 3 yhteistä tutkinnon osaa. Osaaminen todetaan alan työpaikoilla näytöillä. Koulutuksen kesto on henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti noin 2,5–3 vuotta.

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet.

Opiskelija, jolla on kattava ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa myös suoraan näytöissä, ilman osallistumista valmistavaan koulutukseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Varastonhoitaja, logistiikan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii niin vasta-alkajille kuin myös metalli- tai työkoneenkuljetuskokemusta omaaville.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. Opiskelija kustantaa itse oppikirjat sekä muun tarvittavan opetusmateriaalin. Perustutkinto suorittaville opiskelijoille tarjotaan maksuton aamupuuro ja lounas (ei koske oppisopimus, eikä työvoimapoliittisessa koulutuksessa opiskelevia).

Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työntekijälle että työnantajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Varastonhoitaja, logistiikan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti. Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

 Näytä puhelinnumero
www.lhkk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Varastonhoitaja, logistiikan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: