Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 9 arviointiin

Osallistuja
Saimme kaivattua keskustelua tiimillä aikaan. Tämä auttoi!
Osallistuja
Workshop tiimille tuli tarpeeseen. Pääsimme viimein yhdessä avaamaan itsensä johtamisen ja yhteisen tekemisen aiheita. Fasilitoitte tilaisuuden erinomaisesti ja saimme konkreettisia tuloksia ja kehityssuunnitelmaa tulevaan.
Tiina Heikka, Kunnanjohtaja
Esihenkilöt saivat varmasti heti helpotusta ajankäytön ja kiireen hallintaan. Välillä on hyvä varata hetki ja ravistella rutiineja. Strategiatyölle on hyvä jatkumo kirkastaa tavoite ja oma paikkansa strategiassa. Ajanhallinnan keinoista varmasti monet jäävät heti arkeen käyttöön.
Mona-Lisa Näreaho, puheenjohtaja, Helsingin Toimihenkilöt Pro ry - Ammattiliitto Pro
Halusimme tarjota asiantuntijatehtävissä työskenteleville yhdistyksemme jäsenille jotakin uutta - itsensä johtamisen taitoja oman arjen johtamiseen. Love it Valmennuksen etävalmennussarja tarjosi laajan kattauksen ajatuksia herättävistä teemoista. Harvemmin tulee pohdituksi arvojaan tai vahvuuksiaan arjessa. Love it Valmennuksen tiimi Noora & Em...
Näytä kokonaan
Kati Salovaara, Rastor-instituutin asiantuntijaverkoston palvelukoordinaattori
Minulla on ollut ilo saada freesata ja uudistaa valmentajaverkostoa. Love it Valmennus Oy tuo raikasta otetta asiantuntijaverkoston riveihin sekä uudenlaista näkökulmaa itsensä johtamisen asioihin.
Jarno Tuimala, toimitusjohtaja, Kiinteistöalan koulutuskeskus Oy
Koulutusorganisaatiomme on osaava ja kriittinen yleisö, joka lähti avoimin mielin itsensä kehittämisen valmennukseen mukaan. Saimme organisaatiollemme paljon jatkotyöstettävää materiaalia ja helppoja keinoja suoraan käytäntöön. Itsensä johtamisen teemat jäivät keskusteluihimme ja osaksi arkeamme, joiden avulla jatkamme edelleen organisaatiomme k...
Näytä kokonaan
Vappu Vanhala, myyntijohtaja, Kärcher
Kyky toimia muuttuvissa olosuhteissa on myynnille tärkeää. Usein koulutetaan tuotepuolta ja substanssiosaamista, mutta ne tärkeimmät eli itsensä johtamisen taidot jäävät vähemmälle. Henkilökohtaisen muutoskyvykkyyden kehittäminen on olennainen osa matkalla menestykseen.
Olli-Matti Rintala Kärcher Oy
Mothers in Business MiB ry
3/5 perustuu webinaariin osallistuneiden palautteisiin. "Hyvät kouluttajat, tiivis sisältö, sopiva ajankohta." sekä "Tosi hyvä, napakka setti ja hyvin osallistettiin kuulijoita."
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.