Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Menestys! -verkkovalmennus

Love it Valmennus
Yhteenveto
7 viikkoa, valmennus käytettävissä 1 vuoden
241,13 EUR + alv 24 % (yht. 299 EUR)
Joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Menestys! -verkkovalmennus

Menestys! -verkkovalmennus

Kelpaisiko oikopolku menestykseen?

Kehittämämme Menestysjohtamisen menetelmän avulla voit ottaa jopa 5 vuoden harppauksen urallasi 7 viikon valmennuksen avulla.

Menestys! -verkkovalmennuksessa opit luomaan itsellesi konkreettisen menestyssuunnitelman, henkilökohtaisen strategiasi, joka auttaa sinua etenemään kohti uraunelmaasi.

Kuinka kauan olet haaveillut uramenestyksestä ilman, että olet selkeästi edistänyt asiaa?

Oletko sinäkin haaveillut alanvaihdosta, paremmasta palkasta tai siitä, että oppisit hyödyntämään tehokkaammin vahvuuksia urallasi?

Vai onko unelmissasi ollut luoda menestyvä yritystoiminta, jossa pääset tekemään asioita, joita rakastat?

Se juuri sinun näköisesi menestys on pyörinyt mielessäsi jo kuukausia tai jopa vuosia, mutta et vielä ole onnistunut tekemään unelmistasi totta.

Saatat olla jossakin seuraavista tilanteista...

  • Haaveilet alanvaihdosta, mutta et uskalla heittäytyä tuntemattomaan
  • Urakehityksesi on pysähtynyt kuin seinään. Et ole onnistunut etenemään kiinnostaviin uusiin työtehtäviin tai nostamaan palkkatasoasi
  • Olet yrittäjä etkä vielä ole onnistunut kasvattamaan liiketoimintaasi toivomallasi tavalla
  • Suunnittelet oman yrityksen perustamista tai sivutoimista liiketoimintaa, mutta et uskalla ottaa ensimmäistä askelta?
  • Olet tyytyväinen nykyiseen urapolkuusi, mutta haluat alkaa hyödyntää vahvuuksiasi aiempaa paremmin ja oppia uutta.

Jos tunnistit itsesi, niin nyt on VIHDOINKIN sinun mahdollisuutesi pistää tavoite maaliin ja menestyä.  

Vaikka kilpailu työelämässä on kovaa erityisesti näinä aikoina, menestyminen on mahdollista, kun tiedät miten sinun kannattaa toimia pysyäksesi muiden edellä. 

Menestys! -verkkovalmennuksessa opit tehokkaan Menestysjohtaminen©-menetelmän, jonka avulla etenet hallitusti kohti omannäköistäsi menestystä ja vältät tekemästä yleisimpiä virheitä.

Verkkovalmennus sisältää seuraavat 7 vaihetta:

Askel 1: Päätös & Tahtotila

Ensimmäisessä askeleessa opit Menestysjohtamisen menetelmän, joka on edellytys minkä tahansa uratavoitteen saavuttamiseksi. 

Lisäksi näytämme sinulle, miten onnistut tekemään pitävän päätöksen, ettei matkasi kohti unelmaasi varmasti jää puolitiehen.

Askel 2: Arvot, vahvuudet ja kehitysalueet voimavaroiksi

Toisessa askeleessa tunnistat omat arvosi, jotka toimivat menestyssuunnitelmasi peruskalliona. Opit myös tunnistamaan taitojasi ja vahvuuksiasi ja käännät kehitysalueesi voimavaroiksesi

Askel 3: Juurisyyt & Kirkas tavoite

Kolmannessa askeleessa opit kartoittamaan nykytilanteesi, jotta näet, mistä lähdet liikkeelle.

Sinun on aika heittäytyä unelmoimaan. Kirkastat tavoitteesi ja löydät menestyksellesi selkeän suunnan.

Opit määrittelemään suunnallesi tarkat juurisyyt ja perustelut, jotka auttavat varmistamaan sen, että olet matkalla kohti sitä, mitä sinä todella haluat.

Askel 4: Motivaatio & Asenne

Mitä tehdä, jos motivaatio on hukassa? Motivaatio voi olla hukassa, vaikka kyse olisi ponnisteluista unelmiemme eteen. Tässä askeleessa opit, miten onnistut löytämään motivaation vaikeilla hetkillä ja pitämään sitä yllä.

Opit myös virittämään mielentilasi niin, että se ei rajoita sinua menestymästä. Saat tietää, mitkä asiat estävät sinua uskaltamasta ja uskomasta itseesi, ja opit irrottautumaan niistä.

Askel 5: Esteiden torppaus

Viidennessä askeleessa opit torppaamaan tiellesi tulevat esteet. Opit tietämään, millaisia esteitä tiellesi voi tulla, valmistaudut niihin ja kun este jossain vaiheessa tulee tiellesi, tiedät, mitä sinun tulee tehdä.

Näin et luisu takaisin vanhoihin tapoihisi ja säästät rutkasti aikaa, joka sinulta kuluisi asioiden selvittelyyn, ellet tietäisi tässä askeleessa oppimiasi keinoja.

Askel 6: Menestys!

Kuudennessa askeleessa opit, miten seuraat omaa kehitystäsi, jotta huomaat ja muistaat juhlia edistystä, jonka olet saavuttanut.

Opit myös sen miten rakennat ympärillesi verkoston, joka tukee sinua menestysmatkallasi ja nopeuttaa etenemistäsi. Opit löytämään ihmisiä, jotka ovat valmiita auttamaan sinua eteenpäin ja joilta voit aina kysyä apua.

Askel 7: Menestyssuunnitelma©

Viimeisessä vaiheessa luot itsellesi Menestyssuunnitelman©, joka tiivistää kaiken oppimasi selkeäksi työkaluksi, joka ohjaa sinua eteenpäin ja johon voit helposti palata.Menestyssuunnitelman avulla varmistat, että etenet menestyspolullasi etkä eksy matkalla väärään suuntaan.

Oletko siis valmis menestymään?

Tulemalla mukaan saat kaiken tämän:

#1Valmennusryhmän tuki ja sparraustuokiot

Et ole koskaan yksin menestysprosessia© eteenpäin viedessäsi. Löydät oman verkoston, jotka puhuvat kanssasi samaa menestyksen kieltä. Love it -jengin yhteisissä sparraustuokioissa jaetaan parhaat kokemukset edelleen.

#2: Työkirja

Koko valmennuksen ajan apunasi on työkirja, joka etenee valmennuksen kanssa samassa tahdissa ja seuraa menestysprosessia©.

#3: Menetelmänä menestysjohtaminen©

Saat tietää (ja tietysti käyttöösi), mitä tarkoittaa Love itin

menestysprosessi©menestyskierre ©sekä menestyssuunnitelma©.

#4: Valmentajien sparraus

Saat aina apua valmentajilta, oli haasteesi suuri tai pieni. Kaikki vuosien kokemuksemme on käytössäsi. Meidän intohimomme on saada sinut menestymään!

#5: Valmennusalusta

Monipuolinen valmennusalusta kaikkine materiaaleineen ja videoineen on käytössäsi milloin ikinä haluat itseesi panostaa. Sitä ei ole sidottu aikaan, paikkaan tai laitteisiin.

#6: Vuoden käyttöoikeus

Moninkertaistat mahdollisuutesi menestyä, kun kertaat jo oppimaasi, omaksut aina uusia näkökulmia menestyspolullesi ja monistat onnistumisiasi oppimasi menetelmän avulla menestyskierteeksi

Näitä menetelmiä et saa mistään muualta!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Menestys! -verkkovalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kenelle tämä valmennus sopii?

Uranvaihtajalle
Omaksu uusi itsesi johtamisen toimintastrategia ja hio kykysi tuoda taitojasi ja vahvuuksiasi esiin. Saat valmennuksesta rohkeutta, sparrausapua ja opit rakentamaan menestyksekkään verkoston.

Yrittäjälle
Kiteytä osaamisesi, ideasi ja haaveesi
ja siivitä myös yrityksesi kasvuun ja menestykseen!  

Etenemishaluiselle
Työssä menestyminen on haastavaa. Anna työnantajasi investoida sinuun ja taitoihisi, näytä että olet nälkäinen menestyjä ja haluat sitoutua työnantajaasi!

Uraansa aloittelevalle
Vie työurasi heti alkumetreistä kohti unelmaduuniasi, ota päämäärätietoinen ja ylpeä ote menestyspolullesi!

Kenelle valmennus ei sovi?

✔ Et halua kehittyä ja edetä urallasi
✔ Et halua menestyä
✔ Et halua saavuttaa tavoitteitasi
✔ Et ole valmis panostamaan itseesi
✔ Et halua sitoutua valmennukseen
✔ Haluat pysyä varmoissa tutuissa tavoissasi, vaikka se maksaa sinulle menestyksesi hinnan

Aikataulu

Valmennus kestää noin kuusi viikkoa tilanteestasi riippuen, mutta kaikki materiaali on käytössäsi vuoden ajan ostamisesta. Ei siis huolta! Ehdit hyvin syventää oppejasi menestysmatkasi varrella!

Valmentajat

Noora Uitto

”Olen opiskellut itsensä johtamista jo kauan niin teoriana, eri valmennuksissa kuin urallanikin. Nautin niin työssä kuin arjessa itseni haastamisesta, kehittämisestä ja hihojen käärimisestä. Olen uskaltanut heittäytyä urallani tuntemattomaan. Rakastan oivalluttaa ihmisiä ravistelemaan omat rutiininsa ja uskomuksensa, toteuttaakseen muutoksen. Haastan sinut kehittymään niin kotona kuin duunikuvioissa, mutta myös oppimaan omista virheistä. Silloin voimaantuu, inspiroituu ja saa tilaa luovuudelle, mikä on parasta bensaa tavoitteillesi – unelmiesi elämälle. Suurin intohimoni on auttaa sinua löytämään intohimoinen elämäntapasi! Love it!”

Emilia Virtanen

”Olen aina seurannut intohimojani ja toteuttanut sekä elämässäni että urallani monta pientä ja suurta unelmaa. Ajanhallinta ja sen kautta saavutettava tehokkuus sekä kristallinkirkkaat tavoitteet ovat lempiteemojani. Olen pitkällä urallani liiketoimintojen, myynnin ja asiakaskokemuksen johdossa haastanut niin itseni kuin tiimini ja saanut nauttia niin omista kuin tiimini onnistumisista ja menestyksestä. Matka ei ole ollut aina helppo ja esteetön, mutta se on tuonut vain lisädraivia ja boostia tekemiseen. Intohimoni on auttaa ihmisiä ja organisaatioita tekemään unelmista ja tavoitteista totta. Haluan auttaa myös sinua, Love it!” 

Kustannukset

299€ (sis. alv. 24%)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Menestys! -verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Love it Valmennus

Love it Valmennus

Nyt jos koskaan on oikea aika panostaa siihen tärkeimpään, juuri sinuun. 

Love it Valmennus Oy syntyi palavasta halusta toteuttaa omaa intohimoa: Oivalluttaa ihmisiä menestymään elämässään ja työssään. Itsensä johtamisen ja kehittämisen timanttimme ovat verkkovalmennukset sekä yrityksille hiotut valmennuspäivät ja -matkat. Love it Valmennuksen missiona on saada ihmiset tavoittamaan unelmansa yksi henkilö ja...


Lue lisää kouluttajasta Love it Valmennus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Love it Valmennus

Helsinki

 Näytä puhelinnumero
loveitvalmennus.com

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 17 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirkasta ajanhallintasi!

Miltä tuntuisi saada selkeät tehtävälistat, hallittu arki ja kalenteri ja aikaa itsellesikin?

Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Menestys! -verkkovalmennus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: