Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Luotain Consulting Oy

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 400 arviointiin

Osallistuja
Hyviä esimerkkejä oikeista tilanteista, vuorovaikutteista keskustelua
Osallistuja
Hyvä kokonaisuus. Sopiva suhde teoriaa ja käytäntöä
Osallistuja
Monet valmentajan ja osallistujien käytännön esimerkit
Osallistuja
Asiat esitettiin mielenkiintoisesti ja mukana oli esimerkkejä
Osallistuja
Motivoivasta ja realistisesta esiintymisestä
Osallistuja
Todella hyvää keskustelua, eri näkökulmien pohtimista
Osallistuja
Jokainen tuotu asia hyvin tärkeitä, mielenkiintoinen
Osallistuja
Alan ammattilainen, selkeä puhetapa, käytännön esimerkit loistavia, itsekin kokenut työelämässä paljon = uskottava.
Osallistuja
Innostava ja kannustava valmennus. Kiitos, oli onnistuneet päivät!
Osallistuja
Hyvä valmentaja, käytännön esimerkit, hyvä esitysmateriaali, keskustelu, vertaistuki
Osallistuja
Työnohjaajan kiinnostus ja positiivinen asenne
Osallistuja
Ohjaaja kuunteli ja ymmärsi.
Osallistuja
Pidin kovasti ja auttaa varmasti jaksamaan paremmin.
Osallistuja
Erittäin hyvä koulutus ja ammattitaitoiset valmentajat. Paljon sai vinkkejä ja ideoita omaan työhön.
Osallistuja
Lämmin kiitos valmennuksesta. Kouluttaja osasi hyvin viedä keskustelua eteenpäin: kuulla, mitä ihmiset sanovat (ja tarkoittavat); ja sitoa tietonsa, kokemuksensa ja ohjeensa kuulemaansa.
Osallistuja
Valmennus antoi ennen kaikkea hetken hengähtää yhdessä tiimin kanssa ja keskittyä oman ja tiimin jaksamiseen ja hyvinvointiin sekä muutoksen tuomiin ajatuksiin. Teams-alustalla toteutettu valmennus toimi oikein hienosti ja valmentaja sai etäyhteyksistä huolimatta hyvin osallistuvan ja osallistavan kokonaisuuden luotua.
Osallistuja
Palautuminen ja siihen liittyvät asiat erittäin ajankohtaisia ja tärkeitä. Kaikki luennon aiheet laittoivat ajattelemaan ja siirtämään myös käytäntöön asioita. Työyhteisön hyvinvointiasiat ovat päivittäisiä ja todella tärkeitä. Luennot toivat rohkeutta tuoda epäkohtia ja positiivisiakin asioita esiin. Mukava luennoitsija ja luennot aiheellisia. ...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Kouluttaja oli erittäin täsmällisesti selvillä työelämän ilmiöistä. Totuuden mukaisuus aiheessa
Osallistuja
Päivä oli monipuolinen ja materiaali kattava. Ryhmässä oli hyvää keskustelua ja valmennuksessa oli varattu hyvin aikaa pohdinnalle.
Osallistuja
Aivan upea koulutus aamupäivä. En muista koska olisin ollut näin kivaa. Innostava ja löytyi paljon tuttua ja uutta opittavaa. Olet upea. :))
Osallistuja
Tykkäsin käytännön ongelmien ratkomisesta. Oli hyvä kuulla mielipiteitä haastaviin tilanteisiin henkilökunnan ja esimiehen välillä, ja saada työkaluja kuinka näissä toimitaan.
Osallistuja
Kaikki käsitellyt aiheet ovat olleet ns. aina ajankohtaisia, asioita joita todella tarvitset työssäsi lähiesimiehenä. Kaikkia asioita ei tietenkään päivittäin mutta koska asiaa on kurssilla käsitelty se on helpohko palauttaa mieleen ja etsiä tarkentavia tietoja.
Osallistuja
Tykkäsin vuorovaikutuksesta ja keskustelusta sekä muilta esimiehiltä saadusta tuesta omaan työhön. Lisäksi sain paljon uutta tietoa ja keinoja, kuinka käytännön esimiestyössä voin toimia. Käytännönläheisiä juttuja ja hyvä vaihtaa ajatuksia toisten esimiesten kanssa. Auttaa laajentamaan näkökulmaa ja/tai näkemään oman tilanteensa hyvätkin puolet.
Osallistuja
Kouluttajan esiintymistavasta. Asiasisältö oli myös ajankohtainen. Juuri niitä asioita, joita olen lukenut ja opiskellut ja olen halunnut jakaa tiimille. Kiitos!
Osallistuja
Aiheet osuivat suurimmalta osalta kohdalleen oman työn kuvan ja tarpeiden mukaan. Mielestäni keskustelut toisien yksiköiden esimiesten kanssa oli koulutuksen parasta antia. Oppi hieman toisien yksiköiden hyvinkin erilaisia toimintamalleja sekä pystyi haastamaan omia näkemyksiä ja ajatuksia toiminnasta. Etenkin lähipäivillä eri teemoja seurasi y...
Näytä kokonaan
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.