Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvostava työyhteisö

Luotain Consulting Oy
Yhteenveto
4–6 valmennuspäivää
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan
 Arvostava työyhteisö / Luotain Consulting Oy

Arvostava työyhteisö

Arvostava työyhteisö™ -valmennus on valmennuskokonaisuus, joka pitää sisällään luentomaisia osuuksia, lämminhenkisiä pohdintatehtäviä ja workshop-työskentelyä. Työyhteisöä koskettavia teemoja pohditaan ammattitaitoisten ja koulutettujen ohjaajien alustusten perusteella erikokoisissa ryhmissä, pareittain ja omakohtaisesti. Valmennukseen voidaan liittää mukaan orientoivana tehtävänä Työn imuun! Luotaimen henkilöstökysely.

Valmennus henkilöstön kehittämisen tarpeisiin

Arvostava työyhteisö -valmennuksia käytetään sekä tiimitasolla että konsernitasolla työyhteisökulttuurin ja yhteisten työkäytänteiden parantamiseksi sekä hyvän yhteistyön kehittämiseksi. Arvostava työyhteisö -valmennusten käyttömahdollisuudet ovat laajat. Valmennus toimii henkilöstön ja toiminnan kehittämisen tukena, mm. silloin kun ympäröivä toimintaympäristö muuttuu ja toimintaa täytyy kehittää organisaation muutostarpeiden ja asiakkaiden tarpeita vastaavaksi.

Tyypillisesti Arvostava työyhteisö -valmennuskokonaisuus tilataan organisaatioon esimerkiksi, kun organisaatio kasvaa, tai toimintoja, käytänteitä ja yhteistyötä halutaan kehittää työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta ja tuloksellisuutta parantaen, tai organisaation funktioiden raja-aitoja ja siiloja purkaen.

Valmennuspäivien tyypillisiä teemoja:

  • Arvostava työyhteisö – minkälainen se on
  • Toimintakulttuurimme – minkälainen se on
  • Erilaiset ihmistyypit työyhteisön jäseninä –voimavarat ja vahvuudet esiin
  • Vuorovaikutustaidot  ja hyvä työilmapiiri – minkälaista on hyvä vuorovaikutus ja aito yhteistyö?
  • Työyhteisön hyvinvointi – myönteiset tunteet, avain työyhteisön ja yksilön kukoistukseen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Arvostava työyhteisö, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valmennus soveltuu isoille ja pienille ryhmille.

Aikataulu

Laajuus 4–6 valmennuspäivää tai yksittäisinä valmennuspäivinä.

Valmennuksen aikana pysähdytään miettimään oman työyhteisön yhteistyön voimaa ja yhteisen tavoitteen merkitystä. Valmennuksessa löydetään parhaita kaikille soveltuvia käytänteitä arjen työn tekoon. Valmennuksessa haetaan yhdessä parhaita toimintatapoja, lujitetaan yhteistyötä ja laaditaan arjen konkreettisia pelisääntöjä. Valmennus tukee työhyvinvointia ja on voimauttava. Valmennus sopii niin pienille työyhteisöille kuin isommillekin ryhmille. Ryhmäkoot vaihtelevat 100 hengen ryhmistä muutaman hengen tiimeihin. Valmennuskertoja on tyypillisesti 4–6 kpl. Valmennus soveltuu erinomaisesti myös TYHY-päiväksi, jolloin teemat valitaan yhdessä tilaajan kanssa yhteistyössä.

Kustannukset

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta ratkaisusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Arvostava työyhteisö? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Luotain Consulting Oy

Luotain Consulting Oy – henkilöstön kehittämisen aito kumppani jo vuodesta 2007

Kaikki Luotain Consulting Oy:n kurssit järjestetään etänä huhtikuun loppuun asti. Jatkossakin valmennuksiin on mahdollista osallistua myös etänä. Luotain tuottaa työnohjaus-, valmennus- ja koulutuspalveluita koko Suomen alueella suurille ja pienille yrityksille, valtiolle ja kunnille/kaupungeille.  Valmentajat ovat henkilöstön- ja johdon kehittämisen konkareita....


Lue lisää kouluttajasta Luotain Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Luotain Consulting Oy

Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 A 5.kerros
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.luotain.net


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 373 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Arvostava työyhteisö täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: