Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Mindfulness kurssi

Luotain Consulting Oy
Yhteenveto
Intensiivikurssi 8 vko, neljä kurssipäivää
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan
Mindfulness kurssi | Luotain Consulting Oy

Mindfulness kurssi

Mindfulness on tutkitusti tehokas menetelmä stressin lievittämiseksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Mindfulness eli tietoinen hyväksyvä läsnäolo opettaa sinua kiinnittämään huomiosi siihen, mikä on tässä hetkessä – ympäristössä, mielessä, kehossa, muissa ihmisissä.

Mindfulness-harjoittelun vaikutukset

Mindfulness-harjoittelulla on fysiologisia vaikutuksia. Säännöllinen harjoittelu voi tutkitusti lievittää monia stressiperäisiä kehon oireita kuten verenpaine, vatsa- ja suolisto-oireet, univaikeudet ja erilaiset kiputilat. Mindfulness on ollut jo pitkään aivotutkijoiden mielenkiinnon kohteena. Pitkäaikaisen harjoittamisen on todettu vaikuttavan mm. aivojen sähköiseen toimintaan sekä aivokuoren rakenteeseen, autonomisen hermoston toimintaan ja hormonitoimintoihin. Kun muutamme tapaamme reagoida aistiärsykkeisiin ja ajatuksiin, aivoissa aktivoituvat uudet hermoyhteydet. Harjoittelu vaikuttaa myönteisesti mm. etuaivokuoreen, joka on keskeinen alue asioiden tietoisen käsittelyn, keskittymiskyvyn, tunteiden säätelyn, reagoinnin joustavuuden ja sosiaalisten taitojen kannalta.

Mindfulness-kurssi sisältää:

  • Teoriatietoa ja tutkimustuloksia mindfulnessin vaikutuksesta ihmisen hyvinvointiin
  • Teemat: Mindfulness -harjoitusten luonne, aivotutkimus, tunnetaidot, vahvuudet, mindfulness-asenne, myötätunto itseä kohtaan, mindfulness työelämässä, mindfulness arjessa
  • Erilaisia Mindfulness -harjoituksia
  • Mindfulness intensiivikurssi-äänitteet ja muut mindfulness harjoitteet oman harjoittamisen tueksi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mindfulness kurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Mindfulness intensiivikurssi sopii jokaiselle, joka haluaa keskittyä omaan hyvinvointiinsa.

Aikataulu

Mindfulness – 4 tapaamisen, 8 viikon intensiivikurssi hyvinvointiin tai 8 etätapaamisen kurssi hyvinvointiin.

Tämä kurssi on mahdollista tilata organisaatiollesi, keräämällesi ryhmälle tai yksilölle myös etänä toteutettavana kurssina. Kurssilla voi tällöin olla tapaamiset joka viikko a 1,5h, jossa on mukana tiedollista osuutta, keskustelua ja yhteisiä mindfulness harjoituksia ja pohdintahetkiä oman mindfulness ohjaajan kanssa Zoomin tai Teamsin välityksellä.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Luotaimen mindfulness -ohjaaja Tuula Kiuru-Ahvonen tai Riitta Pesola.

Tuula Kiuru-Ahvonen, VTM, TyönohjaajaStory, johdon työnohjaaja MasterCSLE, Mindfulness -ohjaaja, Defusing- ja debriefing-ohjaaja. Tuula on kouluttautunut laajalti ja on erittäin kokenut työyhteisöjen, esimiesten ja johdon valmentaja ja työnohjaaja. Tuula on toiminut mindfulness ohjaajana liki kymmenen vuoden ajan. Tuula on  toiminut pitkään päällikkönä, esimiehenä, johtajana, yrittäjänä, hallituksissa ja johtoryhmissä. Kaikkia hänen töitään on yhdistänyt toisaalta kiinnostus ihmisiin, ihmisten motivaatiotekijöihin, työhyvinvointiin ja toisaalta vastuunottoon ja kehittämiseen sekä näiden edellytysten vahvistamiseen työyhteisöissä ja ihmisissä.

Riitta Pesola, YTM, MBSR-ohjaaja, Mindfulness-ohjaaja. Riitta on kouluttautunut laajalti sekä suomalaisissa että kansainvälisissä mindfulness-kouluttajaohjelmissa. Riitta löysi mindfulnessista avun omaan työperäiseen stressiinsä vuonna 2010 ja on harjoittanut mindfulnessia siitä lähtien. Mindfulness- ohjaajana ja MBSR- ohjaajana Riitta on ohjannut mindfulness-harjoitteita yrityksille ja yhteisöille vuodesta 2015 lähtien. Hän toimii ohjaajana sekä suomenkielisille että englanninkielisille ryhmille.

Kustannukset

Voit tilata Mindfulness-kursseja myös räätälöitynä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Mindfulness kurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Luotain Consulting Oy

Luotain Consulting Oy – henkilöstön kehittämisen aito kumppani jo vuodesta 2007

Kaikki Luotain Consulting Oy:n kurssit järjestetään hybrid mallilla. Luotain tuottaa työnohjaus-, valmennus- ja koulutuspalveluita koko Suomen alueella suurille ja pienille yrityksille, valtiolle ja kunnille/kaupungeille.  Valmentajat ovat henkilöstön- ja johdon kehittämisen konkareita. Luotaimen palveluissa pureudutaan oikeisiin asioihin yhdessä ja tehdään tekoja,...


Lue lisää kouluttajasta Luotain Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Luotain Consulting Oy

Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 A 5.kerros
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.luotain.net


Arvioinnit

Keskiarvo: 3,8

Perustuu 8 arviointiin

Koulutukseen osallistunut
Valmentajasta huokui semmoinen rauhallisuus ja ei-tuomitseva fiilis. Meluisa ympäristö häiritsi alussa.
Koulutukseen osallistunut
Koulutuksessa keskityttiin olennaiseen eikä yritetty sisällyttää kaikkea tietoa kolmeen tuntiin. Perjantai-iltapäivä hieman huono ajankohta.
Koulutukseen osallistunut
Oli hyviä ideoita hallita ja välttää stressiä.
Arvioinnit
Arvioinnit
(3,8)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 400 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Mindfulness kurssi täytä seuraavat tiedot: