Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Onnistunut muutos -valmennus

Luotain Consulting Oy
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Onnistunut muutos -valmennus

Onnistunut muutos -valmennus

Miten toteuttaa onnistunut muutos?

Muutostilanteet ovat monilla työpaikoilla arkipäivää. Johto usein mietii, miten saada ihmiset mukaan muutokseen. Työyhteisössä muutos saattaa aiheuttaa epävarmuutta, pelkoa ja työtehon laskemista.

Onnistunut muutos -valmennuskokonaisuus auttaa koko työyhteisöä toteuttamaan muutoksen sujuvammin ja myönteisemmin. Muutostilanteissa tärkeää on jakaa riittävästi tietoa sekä antaa ihmisille mahdollisuus keskustella, osallistua ja sanoa mielipiteensä. Tämä keskustelu on hyvä toteuttaa ratkaisukeskeisessä, tulevaisuuteen ja mahdollisuuksiin suuntaavassa hengessä.

Valmennuksen sisältö

Luotaimen Onnistunut muutos -valmennuskokonaisuus on suunniteltu kolmiosaiseksi:

I Valmennus johdolle muutoksen johtamiseen:

  • tutkittua, käytännönläheistä tietoa sisäisestä motivaatiosta ja muutoksesta organisaatioissa painottuen ihmisten ajatteluun ja käyttäytymiseen muutostilanteissa
  • omaan muutosprosessiin valmentautumista.

Valmennuksen keskeisenä elementtinä on lisätä johdon tietoisuutta siitä, että ihmisten motivaation ja tarpeet huomioiva tapa toteuttaa muutos lisää prosessin sujuvuutta ja onnistumista merkittävästi.

Valmennus on käytännönläheinen ja sen vetää kokenut johdon valmentaja/johdon työnohjaaja, jolla on käytännön kokemusta erilaisista muutosprosesseista. Tarkka sisältö räätälöidään organisaation tarpeiden mukaisesti.

II  kysely ja purku

Muutokseen liittyvä kysely antaa koko työyhteisölle mahdollisuuden kokea saavansa ajatuksiaan kuulluksi muutokseen liittyen. Kysely antaa johdolle tärkeää tietoa siitä, mihin heidän pitäisi kiinnittää muutoksessa ja siitä viestimisessä huomiota ja lisää johdon ja työntekijöiden välistä yhteistyötä.

Kysely räätälöidään sopimuksen mukaan, usein sisältää ainakin mm. seuraavia aihepiirejä:

  • Mikä pelottaa? Mitkä asiat ovat mahdollisuuksia?
  • Mitä tietoa kaipaisit lisää?
  • Mihin asioihin olisi nyt tärkeintä kiinnittää huomiota?
  • Muutoksen toteuttamiseen ja töiden uudelleen organisointiin liittyvät kysymykset

III Valmennus koko työyhteisölle muutoksesta

Koko työyhteisölle järjestetään valmennustilaisuus, jossa käsitellään muutosprosessista nousevia asioita sekä keskustelutetaan ihmisiä heitä kuulevassa, myönteisessä hengessä kertomaan ajatuksistaan, huolistaan sekä myös niistä hyvistä mahdollisuuksista, jota muutos voi työyhteisöön tuoda.

  • Mitkä asiat muutostilanteessamme muuttuvat?
  • Miten voin itse valmistautua muutokseen ja selvitä siitä hyvin?
  • Miten työyhteisömme voi yhdessä selvitä muutoksessa?
  • Muutoksen mahdollisuudet ja konkreettiset ehdotukset

Valmennuksen toteutus

Valmennusten sisällöt ja aikataulut räätälöidään yrityskohtaisesti. Luotain tuottaa palveluita pitkäaikaisena kumppanina tai yksittäisinä valmennuspäivinä tarpeen mukaan.

Luotain tuottaa valmennuspalveluita koko Suomen alueella suurille ja pienille yrityksille, valtiolle ja kunnille/kaupungeille.  Valmentajamme ovat liiketoiminnan -, henkilöstön- ja johdon kehittämisen konkareita  – työnohjaajia ja johdon työnohjaajia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Onnistunut muutos -valmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kustannukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Onnistunut muutos -valmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Luotain Consulting Oy

Luotain – työhyvinvoinnin ja henkilöstön kehittämisen koulutusta

Luotain Consulting Oy – henkilöstön kehittämisen aito kumppani jo vuodesta 2007

Luotain tuottaa työnohjaus-, valmennus- ja koulutuspalveluita koko Suomen alueella suurille ja pienille yrityksille, valtiolle ja kunnille/kaupungeille.  Valmentajat ovat henkilöstön- ja johdon kehittämisen konkareita. Luotaimen palveluissa pureudutaan oikeisiin asioihin yhdessä ja tehdään tekoja, jotka vievät yksilöä, yksikköä, organisaatiota ja konsernia aidosti...


Lue lisää kouluttajasta Luotain Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Luotain Consulting Oy

Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 A 5.kerros
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.luotain.net

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 373 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Onnistunut muutos -valmennus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!