Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tyhy-päivät ja -luennot

Luotain Consulting Oy
Yhteenveto
2–3 h tai klo 9–16
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan
Tyhy-päivät ja -luennot / Luotain Consulting Oy

Tyhy-päivät ja -luennot

Arvostava työyhteisö™ -luento ja workshop kokonaisuus

2–3 h tai klo 9–16

Päivän aikana pysähdytään miettimään yhteistyön voimaa ja yhteisen tavoitteen merkitystä.

Arvostavassa työyhteisössä ammennetaan voimaa onnistumisista, yksilöiden vahvuuksista sekä myönteisestä suhtautumisesta toisiin ihmisiin. Siihen liittyy erilaisten persoonien toimintatapojen tunnistaminen ja kunnioittava vuorovaikutus. Työyhteisöä koskettavia teemoja pohditaan ammattitaitoisten ja koulutettujen ohjaajien alustusten perusteella ryhmissä, pareittain ja omakohtaisesti. Luotain on tuottanut Arvostava työyhteisö -luentoja ja workshop-kokonaisuuksia erittäin runsaasti sekä yksityisille yrityksille että julkiselle sektorille.

Esimerkkicase

Säkylässä Puolustusvoimien vaatetuskorjaamon henkilöstön TYHY-päivä. Paikalla oli reilut 80 työntekijää, joiden kanssa mietittiin Arvostavan vuorovaikutuksen ja hyvän ilmapiirin rakennuspalikoita.

Luotaimen TYHY-päivissä työskentelytapa on osallistava: työyhteisöä koskettavia teemoja työstetään ryhmissä, pohditaan pareittain ja omakohtaisesti.

Muutoksen haasteet ja mahdollisuudet

2–3 h tai klo 9–16

Luotain on tuottanut myönteiseen asenteeseen ja muutoksessa jaksamiseen ja muutokseen suhtautumiseen liittyviä luentoja ja valmennuskokonaisuuksia monille ammattiryhmille mm. esihenkilöille, työnohjaajille, opettajille, hoitajille, lääkäreille, apteekkareille ja proviisoreille, vanhustyöntekijöille, asiakaspalvelun ja myynnin työntekijöille, vankeinhoitotyöntekijöille sekä yrittäjille. Luennot ja valmennukset räätälöidään aina toimialalle sopivaksi tai työyhteisön haasteet huomioivaksi kokonaisuudeksi.

Esimerkkicase

Seinäjoen keskussairaala. Osallistujia reilut 50 esimiestä ja sisäistä työnohjaajaa, joiden kanssa mietittiin muutoksessa tukemisen mahdollisuuksia.

Mindfulnessluennot ja työhyvinvointiluennot

2–3 h tai klo 9–16

Luotain on tuottanut mindfulnessluentoja ja työhyvinvointiluentoja sekä valmennuksia runsaasti erilaisille ammattiryhmille sekä julkiselle että yksityiselle sektorille. Tyypillinen mindfulnessluento kestää 2–3 h, jonka aikana valmentaja kertoo mitä mindfulness on. Käydään läpi tutkittua tietoa, aitoja caseja, saadaan vinkkejä omaan harjoittamiseen ja tehdään käytännön harjoituksia. Luentoon liittyy kotiharjoitteluohjeita ja usein myös omat kotiharjoittelu CD:t. Luotain järjestää myös  Työhyvinvoinnin rakennuspalikatluentoa, joka tarjoaa käytännön vinkkejä kuinka omasta hyvinvoinnista voi huolehtia. Hyvinvointiin kuuluu hyvien työskentelyolosuhteiden ja henkilösuhteiden lisäksi oma kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Esimerkkicaseja

Tampereen kaupungin suuhygienistit, paikalla henkilöitä noin 60. Solteq henkilöstöpäivät, 4 erillistä mindfulness -työpajaa, yhdessä työpajassa henkilöitä n. 20–40 henkilöä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tyhy-päivät ja -luennot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

TYHY-päivät pienille ja isoille ryhmille

Paketit soveltuvat niin sadoille henkilöille kun pienillekin ryhmille. Isompien työyhteisöjen kohdalla henkilökunta usein jaetaan esim. 20–30 henkilön ryhmiin ja samansisältöinen päivä tai kokonaisuus järjestetään eri ryhmille erikseen. Luento- ja workshop kokonaisuudet räätälöidään ryhmäkoolle ja toimialalle sopiviksi.

Aikataulu

2–3 h tai klo 9–16

Kustannukset

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta ratkaisusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tyhy-päivät ja -luennot? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Luotain Consulting Oy

Luotain Consulting Oy – henkilöstön kehittämisen aito kumppani jo vuodesta 2007

Kaikki Luotain Consulting Oy:n kurssit järjestetään etänä huhtikuun loppuun asti. Jatkossakin valmennuksiin on mahdollista osallistua myös etänä. Luotain tuottaa työnohjaus-, valmennus- ja koulutuspalveluita koko Suomen alueella suurille ja pienille yrityksille, valtiolle ja kunnille/kaupungeille.  Valmentajat ovat henkilöstön- ja johdon kehittämisen konkareita....


Lue lisää kouluttajasta Luotain Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Luotain Consulting Oy

Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 A 5.kerros
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.luotain.net


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 373 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tyhy-päivät ja -luennot täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: