Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työhyvinvointivalmennus

Luotain Consulting Oy
Yhteenveto
6 kuukautta
Koulutus
Tampere, Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Tampere
Sopimuksen mukaan

Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan
Työhyvinvointiohjelma / Luotain Consulting Oy

Työhyvinvointivalmennus

Luotaimen työhyvinvointivalmennus -palvelut ovat vaikuttavia kursseja ja osallistavia luentoja, joiden avulla työhyvinvointi paranee ja palautuminen edelleen kehittyy. Tutustu työhyvinvointivalmennus -palveluihimme ja pyydä tarjous omalle työyhteisöllesi asiakastarpeestanne lähtien.

Tiedätkö, miten voit itse vaikuttaa omaan työhyvinvointiisi sekä työssä että vapaalla. Pienilläkin muutoksilla voit vaikuttaa keskittymiskykyysi, unenlaatuusi ja hyvinvointiisi laajemmin. Hyvän palautumisen tilan tunnistaa esimerkiksi siitä, että työvuoron jälkeen jaksat puuhailla itsellesi tärkeitä asioita.

Luotain haluaa toimia asiakaslähtöisesti aidosti asiakkaan kumppanina. Kaikki Luotaimen työhyvinvointivalmennus -palveluihimme räätälöidään asiakkaalle sopivaksi kokonaisuudeksi. Laajuudet vaihtelevat muutaman tunnin luennosta kahdeksan viikon tai kuuden kuukauden hyvinvointiohjelmaan.

Työhyvinvointivalmennus– Työyhteisövalmennus

Laajuus 1-4 valmennuspäivää

Työyhteisövalmennus on vuorovaikutteinen. Valmennus pitää sisällään luentomaisia osuuksia ja osallistavia harjoituksia/workshopeja ja pohdintatehtäviä.

Valmennuksen tavoitteena on vahvistaa etätyön sujuvuutta ja yhteistyön hyviä käytänteitä ja yhteistä etätyötoimintakulttuuria. Tärkeä näkökulma on jokaisen vastuussa työyhteisön yhteisöllisyyden rakentajana. Valmentaja tuo osallistujille luentomaisissa osuuksissa myös vinkkejä, kuinka etätyötä ja hybridimalleja työn tekemiseen kannattaa kehittää.

Työhyvinvointivalmennus sisältö

 • Asiantuntijaluennot työhyvinvointi etätyössä
 • Miten huolehdit hyvinvoinnista ja resilienssistä etätyössä
 • Etätyön organisointi ja päivän rytmittäminen etätyössä
 • Työyhteisökulttuuri ja yhteistyön käytänteet
 • Yhteisöllisyyden vahvistamisen/ylläpitämisen käytänteet
 • Omatoimisia työkaluja hyvinvoinnista huolehtimiseen
 • Mindfulness-harjoitukset ja työstä palautumisen vahvistaminen

Työhyvinvointivalmennus– Työstä palautuminen

Laajuus 2h tai prosessivalmennuksena 4 x 2h

Tiesitkö, että voit itse vaikuttaa omaan palautumiseesi pienilläkin muutoksilla ja vaikuttaa myös unen laatuusi? Hyvin palautuneena olemme virkeitä, innostuneita ja toiset huomioonottavia. Hyvän palautumisen tilan tunnistaa esimerkiksi siitä, että työvuoron jälkeen jaksat puuhailla itsellesi tärkeitä asioita. Palautuminen voidaan määritellä elpymiseksi.

Nykyinen hektinen työelämä laittaa palautumiskykymme koetukselle.
Valmennuksessa saat tietoa palautumisen merkityksestä omalle hyvinvoinnillesi niin töissä kuin vapaallakin. Saat käytännön keinoja ja vinkkejä, miten voit edesauttaa omaa palautumistasi. Valmennuksen pitävät koulutetut palautumisohjaajat.

Työhyvinvointivalmennus sisältö

Palautuneena voit hyvin

 • Joustavuus, empatia, moraali, tunnereaktioiden säätely ja luova ajattelu edellyttävät riittävästi unta ja stressin säätelyä. Pulmat palautumisessa näkyvät usein unen laadussa.
 • Myös työpäivän aikana voi olla palauttavia hetkiä, kunhan muistaa tauot.
 • Palautuminen on aktiivista toimintaa. Pelkkä lepäily ei useinkaan riitä palautumiseen.

Näitä käsittelemme valmennuksessa:

 • Mikä on itse aiheutettu keskittymiskyvyn häiriö ADT ja miten se taltutetaan
 • Mitä jatkuvien keskeytysten ja multitaskaamisen tilalle työssä?
 • Mitä ovat mikrotauot työpäivän aikana ja miten ne tukevat palautumista
 • Mitkä ovat juuri minulle sopivat keinot edesauttaa palautumista vapaa-aikana?
 • Miten lisään myötätuntoista suhtautumista itseeni?
 • Käytännöllisiä ja helppoja rauhoittumis- ja rentoutumiskeinoja arkeen.

Työhyvinvointivalmennus

Laajuus 6 valmennuspäivää

Tätä kokonaisuutta voit myös tilata yksittäisinä työhyvinvointi valmennuspäivinä. Sisältää 6 valmennuspäivää, kotiharjoitteluun mindfulness äänitteet ja First Beat hyvinvointianalyysin. Valmennusohjelma vaikuttaa työssä jaksamiseen, lisää stressin hallinta- ja ehkäisykeinoja sekä lisää voimavaroja ja myönteisyyttä. Valmennusohjelmassa käytetään apuna Mindfulness harjoituksia. 

Työhyvinvointivalmennus sisältö

Työn vaatimukset voivat saada aikaan, että työtä tekevä ihminen kokee oman toimijuuden vähenemistä, työn kuormittavuuden tunne kasvaa ja toiminnasta tulee lyhytnäköistä ja reaktiivista.

Valmennusohjelma lisää työhyvinvointia, stressinhallinta- ja palautumiskeinoja, voimavarjoja ja myönteisyyttä. Valmennusohjelma sisältää 6 valmennuspäivää, First Beat hyvinvointianalyysin sekä henkilökohtaisen palautteen ja päivittäiseen kotiharjoitteluun mindfulness-äänitteet ja muut harjoitteet.

Valmennuspäivien aihealueet (valmennuspäivä 4h):

 • Hyvinvoinnin rakennuspalikat, ohjeet Firstbeat-mittauksen tekemiseen ja mindfulness-harjoitusten aloittaminen.
 • Hallintavoimavarat ja stressin ehkäisy, mindfulness työelämässä ja arjessa.
 • Ihmissuhteisiin liittyviin hallintavoimavarat, ongelmanratkaisutaidot ja ratkaisukeskeisyys, mindfulness ja tunnetaidot.
 • Vahvuuskartoitus, vahvuudet ja voimaantuminen, mindfulness-harjoitukset.
 • Vahvuudet ja myötätunto, mindfulness harjoitteet
 • Stressin käsittelykeinot ja stressin ehkäisy, mindfulness-asenne.

Valmentajina toimivat työhyvinvointiin perehtyneet valmentajat. Mindfulness on tutkitusti tehokas menetelmä stressin vähentämiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kertoo kuinka keho reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Sykevälimittaus tehdään ympärivuorokautisesti ja se kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta. Tieteellisesti kehitetty Hyvinvointianalyysi antaa tietoa kehon voimavaroista ja nostaa esille tekijöitä, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työhyvinvointivalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Valmennuksen kohderyhmänä ovat kaikki työelämässä toimivat, jotka haluavat vahvistaa omaa hyvinvointiansa työelämässä.

Aikataulu

Valmennus sisältää kuusi koulutusjaksoa, jonka lähipäivät järjestetään n. kuukauden välein.

Koulutuspaikka

Luotain, Pyhäjärvenkatu 5A, 5. krs,Klingendahl, Tampere tai ympäri Suomen asiakkaan hankkimissa ja valitsemissa tiloissa.

Kouluttaja

Valmentajanasi toimii työhyvintointivalmentaja Miia Metsänen, Psykologi, FT, työnohjaaja Master CSLE ja työhyvinvontivalmentaja, firstbeat valmentaja.

Miia on valmistunut psykologian maisteriksi v. 1999 ja väitellyt filosofian tohtoriksi v. 2007. Miialla on taustallaan työterveyspsykologin työtehtävät, pitkä työkokemus psykiatrian alalta sekä sosiaali- ja terveysalan johtamistehtävistä.Miia on toiminut työnohjaajana ja valmentajana vuodesta 2016 lähtien. Miian erityisvahvuudet ovat esimiestyön ja työhyvinvoinnin kokonaisvaltainen tukeminen. Miia tarjoaa myös urheilupsykologin palveluita urheilijoille sekä urheiluseuroille.

Kustannukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työhyvinvointivalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Luotain Consulting Oy

Luotain Consulting Oy – henkilöstön kehittämisen aito kumppani jo vuodesta 2007

Kaikki Luotain Consulting Oy:n kurssit järjestetään hybrid mallilla. Luotain tuottaa työnohjaus-, valmennus- ja koulutuspalveluita koko Suomen alueella suurille ja pienille yrityksille, valtiolle ja kunnille/kaupungeille.  Valmentajat ovat henkilöstön- ja johdon kehittämisen konkareita. Luotaimen palveluissa pureudutaan oikeisiin asioihin yhdessä ja tehdään tekoja,...


Lue lisää kouluttajasta Luotain Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Luotain Consulting Oy

Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 A 5.kerros
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.luotain.net

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 400 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työhyvinvointivalmennus täytä seuraavat tiedot: