Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan
Työnohjaus / Luotain Consulting Oy

Työnohjaus

Työnohjaus on tutkitusti toimiva keino kirkastaa työn tavoitteita, tukea jaksamista, työn organisointia, yhteistyötä ja käytännön ongelmien ratkaisemista työssä. Työnohjaus on loistava ammatillisen kasvun tuki. Työnohjauksen on tutkimuksissa todettu lisäävän yksilön työhön sitoutumista, motivaatiota ja työn laatua.

Luotaimessa työnohjaukset ovat siirtyneet paljolti verkkoon nyt pandemian ajaksi, jossa ne sujuvat todella kätevästi. Tarvitset vain puhelimen, tietokoneen tai tabletin sekä internet-yhteyden.

Luotain on yksi Suomen suurimmista työnohjaus- ja coachingpalvelujen tuottajista ja toimii koko maassa. 18 työnohjaajaamme/coachiamme ovat kokeneita ja laajasti koulutettuja.

Työnohjauksessa löydetään ratkaisuja:

  • omaan työhön ja työkäytäntöihin
  • omaan työrooliin liittyviin tavoitteisiin, mahdollisuuksiin ja haasteisiin
  • sekä keskitytään työyhteisön toimivuuteen, vuorovaikutussuhteisiin ja esim. pelisääntöihin.

Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen työnohjaus näkyy ihmistä kunnioittavana ja myönteisenä tapana kohdata erilaisia työelämän haasteita ja pulmatilanteita. Työote näkyy käytännön työssä konkreettisten suunnitelmien tekemisenä ja ratkaisujen hakemisena korostaen myönteisyyttä ja voimavaroja.

Työyhteisöjen työnohjaus

Työyhteisöjen työnohjaus on erityisen hyvä keino yhteisen käsityksen luomiseen yhteisestä perustehtävästä, työn tarkoituksesta ja tavoitteista. Se auttaa työyhteisöä löytämään ratkaisuja sekä työtilanteiden ja asiakkaiden että työntekijöiden keskinäiseen vuorovaikutukseen. Tavoitteena on lisätä ryhmän jäsenten ymmärrystä itseään, työtään ja työyhteisöään kohtaan. Yhteistyön sujuvuus, työyhteisötaidot ja hyvä työilmapiiri vahvistuvat.

Esimiesten työnohjaus

Esimiesten työnohjaus voi olla sekä yksilöohjausta tai ryhmäohjausta. Tarkoituksena on tarkastella esimiehen käytännön johtamistyötä, sen tavoitteita ja strategioita ja etsiä niihin toimivia ratkaisuja. Esimiestaidot, omaan asemaan kuuluvat vastuut ja valtuudet, organisaatiokulttuuri, suhteet työntekijöihin ja omiin esimiehiin ovat mm. niitä asioita, joita ohjauksessa pohditaan. Ohjauksessa pohditaan myös esimiehen omaa suhdetta organisaatioon ja sen tavoitteisiin.

Yksilötyönohjaus

Asiantuntijan / työntekijän yksilötyönohjauksessa tarkoituksena on löytää ratkaisuja omaan työhön ja vahvistaa ammatti-identiteettiä, mahdollistaa ammatillinen kasvu työssä ja erityisesti työuran taitekohdissa auttaa ohjattavaa suuntaamaan ammatillista urakehitystä haluamaansa suuntaan.

Ryhmätyönohjaus

Ryhmätyönohjauksessa saman alan asiantuntijat/työntekijät peilaavat omia työkäytäntöjään ja ajatuksiaan, oppivat toinen toisiltaan sekä tukevat toisiaan suunnitelmissaan ja tavoitteissaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työnohjaus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kustannukset

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta ratkaisusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työnohjaus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Luotain Consulting Oy

Luotain Consulting Oy – henkilöstön kehittämisen aito kumppani jo vuodesta 2007

Kaikki Luotain Consulting Oy:n kurssit järjestetään etänä huhtikuun loppuun asti. Jatkossakin valmennuksiin on mahdollista osallistua myös etänä. Luotain tuottaa työnohjaus-, valmennus- ja koulutuspalveluita koko Suomen alueella suurille ja pienille yrityksille, valtiolle ja kunnille/kaupungeille.  Valmentajat ovat henkilöstön- ja johdon kehittämisen konkareita....


Lue lisää kouluttajasta Luotain Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Luotain Consulting Oy

Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 A 5.kerros
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.luotain.net


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 373 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työnohjaus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: