Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lygge

Lygge – Jatkuvan uudistumisen hallintaa

Toimintaympäristö on muutoksessa: valtava tiedon määrä, jatkuva muutos, ennustettavuuden heikkeneminen, muuttuneet odotukset työelämää kohtaan sekä digitalisaation luomat mahdollisuudet vaativat uusia johtamisen ja organisoitumisen tapoja ja keinoja. Lygge on johtamisen ja organisaation kehittämisen valmennus- ja konsultointiyritys, joka auttaa organisaatioita toimimaan muuttuvassa toimintaympäristössä hallitsemalla jatkuvan uudistumisen itseohjautuvuutta vahvistamalla.

Lygge rakentaa organisaatioita, joissa johtaminen perustuu tarpeeseen ja kyvykkyyteen, ja päätökset sekä tekeminen tapahtuvat lähellä asiakasrajapintaa. Näissä organisaatioissa osaamisen liikkuminen on joustavaa ja jokaisella on mahdollisuus käyttää koko potentiaaliaan. Hallittavuuden keinot on keksitty uudelleen; hallittavuutta syntyy keveillä rakenteilla, läpinäkyvyydellä sekä ohjaamalla vuorovaikutukseen, ei rajoituksilla. Lygge rakentaa organisaatioita, joissa ihmisellä on merkitystä.

​Uudistuminen ja kehitys eivät ole vain asennekysymys. Kehityksen aikaansaamiseksi johtamista, toimintamalleja ja tekemistä on uudistettava. Perinteisiä, kankeita hierarkioita ja päätöksenteon rakenteita ja tapoja on muutettava. Lygge auttaa teitä ja kulkee kanssanne uudistuksenne kirittäjänä.

Kiinnostuitko Lyggen koulutuksista?

Löydät lisätietoa Lyggen koulutuksista alla olevasta koulutuslistauksesta. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen voit pyytää lisätietoja tai tarjousta henkilöstöllesi.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Henkilöstöhallinto / HR Kesto Hinta Paikka Alkaa
Esimiestyön kehittäminen Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Vaikuttava kehityskeskustelu 1 päivä Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Henkilöarviointi
DiSC-valmennukset Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Tiimityö
Itseohjautuva, ketterä ja tuloksellinen tiimi Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Työyhteisön kehittäminen
Itseohjautuva organisaatio -koulutus 1 päivä Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Lygge? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Lygge

Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.lygge.fi

Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.