Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lygge

Lygge – Merkityksellistä tekemistä

Haluatko ketterän organisaation, merkityksellisen tekemisen kulttuurin? Yrityksen jossa yritetään, epäonnistutaan ja opitaan? Yrityksen, jossa asiakkaaseen suhtaudutaan intohimoisesti, yrityksen, jossa työskennellään yhdessä? Yrityksen, jossa tekijät tekevät, päättävät ja toimivat?

​Merkityksellisen tekemisen kulttuuria voi lähteä rakentamaan ottamalla rohkean askeleen kokonaisvaltaiseen uudistukseen. Uudistamalla johtamista, lähtemällä johtamisen uudistamismatkalle. Purkamaan hierarkioita, ketteröittämään päätöksentekoa, muuttamalla askel kerrallaan ajattelumalleja ja toimintatapoja – rakentamalla uutta tekemistä. Johtamisen uudistamismatkan aikana käsitellään kaikkia merkityksellisen tekemisen elementtejä: Tarkoitusta, itseohjautuvuutta, kyvykkyyttä sekä yhteenkuuluvuutta. Sekä organisaatiotasolla että yksilötasolla.

Tekemistä voi lähteä uudistamaan myös pienemmissä paloissa: Auttamalla tiimejä uudistamaan toimintaansa tai  luomalla henkilöstöjohtamisen ja -hallinnon käytännöt tukemaan itseohjautuvuutta ja ketteryyttä, organisaation kehittäminen tukemaan uudistusta. Palkitsemista uudistamalla. Toimintamalli kerrallaan uudistuen.​ Tulosta ja menestystä rakentaen.

Lygge tarjoaa palveluja myös paikallisen sopimisen, yhteistoimintalain tai yleisissä työsuhde kysymyksissä.

Kiinnostuitko Lyggen koulutuksista?

Löydät lisätietoa Lyggen koulutuksista alla olevasta koulutuslistauksesta. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen voit pyytää lisätietoja tai tarjousta henkilöstöllesi.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Henkilöstöhallinto / HR Kesto Hinta Paikka Alkaa
HR-Coaching Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Henkilöarviointi
DiSC-valmennukset Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Tiimityö
Itseohjautuva, ketterä ja tuloksellinen tiimi Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Työyhteisön kehittäminen
Itseohjautuva organisaatio -koulutus 3,5 tuntia 330 EUR + alv 24 % Tampere

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Lygge? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Lygge

Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.lygge.fi

Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.