Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

DiSC-valmennukset

Lygge
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
510 EUR + alv 24 % (yht. 632,40 EUR)
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
510 EUR
Sopimuksen mukaan

Verkossa
510 EUR
Sopimuksen mukaan

DiSC-valmennukset

DiSC-valmennukset, Lygge

Ymmärrä omaasi ja muiden toimintaa paremmin

Everything DiSC® -profiilien ja -valmennusten tavoitteena on lisätä tietoisuutta omasta ja tiimin jäsenten erilaisuudesta ja tavasta toimia. Valmennuksilla kehitetään vuorovaikutustilanteita ja -taitoja sekä kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa tilanteissa.

Omien ja toisten toimintatyylien ymmärtämisen kautta pystytään rakentamaan hyvää, toimivaa ja tuloksellista tiimityötä kaikkialla organisaatiossa riippumatta henkilöiden asemasta tai tehtävästä.

Mitä on DiSC-profilointi?

DiSC-profiloinnilla määritellään henkilön oma DiSC-tyyli ja -prioriteetti. Profiili kuvaa käyttäytymistä neljän pääulottuvuuden kautta, joita ovat: D = hallitseva, i = vaikuttava, S = vakaa, C = tunnontarkka. DiSC-testistä selviää myös henkilön kahdeksan prioriteettia, eli asiat, joihin henkilö suuntaa voimavaransa. Profiilit havainnollistavat käyttäytymistyylejä ja toimivat konkreettisina työkaluina ihmisten välisiä vuorovaikutussuhteita käsiteltäessä ja rakennettaessa.

Everything DiSC ei ole vain profiili vaan työkalu, joka auttaa ihmisiä ymmärtämään ja arvostamaan työtovereidensa erilaisia toimintatapoja ja rakentamaan erilaisuudesta vahvuuden.

Everything DiSC on kehittynein DISC-profiili maailmassa. Everything DiSC on Suomen oloihin validoituja, tieteellisesti tutkittuja henkilöprofiileja.

Minä johtajana -yksilövalmennus

Valmennuksessa määritellään henkilön Everything DiSC® Work of Leaders -johtajuusprofiili, missä kuvataan mm. tapaa toimia johtajana sekä johtamisprioriteetit. Valmennuksen avulla henkilö ymmärtää toimintatapojensa ja vuorovaikutuksen vaikutukset työyhteisöön. Valmennuksessa kyvyt ja eväät toimia johtajana kehittyvät.

Me johtajina -ryhmävalmennus

Valmennuksessa opitaan johtamisen parhaista käytännöistä käyttäytymisasteikkojen avulla. Tässä pohjana toimivat henkilöiden omat Everything DiSC® Work of Leaders -johtajuusprofiilit. Valmennuksessa peilataan henkilön toimintatapoja johtamisen parhaisiin käytäntöihin yhdessä ryhmän kanssa.

Valmennuksen sisältö voidaan räätälöidä yhdessä tarpeiden mukaan.

Minä toimijana -yksilövuorovaikutusvalmennus

Valmennuksessa määrittelemme henkilökohtaisen DiSC-tyylisi ja -prioriteettisi. Valmennuksen avulla tunnistat oman käyttäytymistyylisi ja vuorovaikutustapasi.

Lisäksi saat ymmärryksen työyhteisön erilaisuudesta vuorovaikutuksesi tueksi sekä opit paremmin ymmärtämään työtovereitasi, joiden  käyttäytymistyyli sekä vuorovaikutustapa eroavat omistasi.

Erilaisuus voimavarana -tiimivuorovaikutusvalmennus

Valmennuksessa rakennetaan ymmärrystä erilaisuudesta tiimin toiminnassa.  Itsensä ymmärtäminen on askel kohti tehokkaampaa yhteistyötä muiden kanssa. Kuitenkin kaikkien tiimiläisten DiSC-tyylit tiedostamalla rakennetaan parempaa ymmärrystä myös toisten prioriteeteista ja tavoista. Tuntemusta ja ymmärrystä lisäämällä on mahdollista rakentaa erilaisuudesta vahvuus.

Lisäksi Lygge auttaa sinua löytämään keinoja, miten kukin tiimissä voi kehittää toimintaansa, jotta tiimi toimisi entistä paremmin ja tuloksekkaammin.

Kaikki DiSC-koulutukset voidaan järjestää myös etänä.

Kohderyhmä

Valmennukset soveltuvat kaikille, jotka haluavat kehittää vuorovaikutustaitojaan ja kykyään toimia erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa tilanteissa.

Kustannukset

Minä johtajana -yksilövalmennus

  • 510 € + alv 24%

Me johtajina -ryhmävalmennus

  • 1/2 päivän valmennus: 1700 €
  • 1 päivän valmennus: 2900 €
  • ​Kiinteän hinnan lisäksi profiili - ja työkirjakustannus 225 € / osallistuja, maks. 15 osallistujaa.
  • Hintoihin lisätään + alv 24%

Minä toimijana -yksilövuorovaikutusvalmennus

  • 390 € + alv 24%

Erilaisuus voimavarana -tiimivuorovaikutusvalmennus 

  • 1/2 päivän valmennus: 1700 €
  • 1 päivän valmennus: 2900 €
  • ​Kiinteän hinnan lisäksi profiili - ja työkirjakustannus 150 € / osallistuja, maks. 15 osallistujaa.
  • Hintoihin lisätään + alv 24%

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta DiSC-valmennukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lygge

Lygge

Lygge – Jatkuvan uudistumisen hallintaa

Lygge on johtamisen ja organisaation kehittämisen valmennus- ja konsultointiyritys, joka auttaa organisaatioita toimimaan muuttuvassa toimintaympäristössä hallitsemalla jatkuvan uudistumisen itseohjautuvuutta vahvistamalla. Lygge auttaa rakentamaan organisaatioita, joissa johtaminen perustuu tarpeeseen ja kyvykkyyteen, ja päätökset sekä tekeminen tapahtuvat lähellä tekemistä. Osaamisen liikkuminen on...


Lue lisää kouluttajasta Lygge ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lygge

Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.lygge.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta DiSC-valmennukset täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Motivoiva ja valmentava esimies 8.10.

Jokainen työntekijä pitää 100 kertaa enemmän omasta ideastaan kuin pomonsa parhaimmastakaan. Miten hyödynnän tämän? Varaa nyt paikkasi valmennuksesta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: