Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Everything DiSC - erilaisuudesta voimavara

Lygge
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Koulutus
Suomi, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan

Everything DiSC - erilaisuudesta voimavara

Itsensä ymmärtäminen ja omien toimintamallien tunnistaminen on askel kohti tehokkaampaa yhteistyötä muiden kanssa. Kaikkien tiimiläisten DiSC-toimintatyylit tiedostamalla rakennetaan parempaa ymmärrystä myös toisten prioriteeteistä ja tavoista toimia. Erilaisuuden ymmärryksen kautta mahdollistetaan myös kunnioitus sitä kohtaan, mitä eri yksilöt tuovat työyhteisöön omilla prioriteeteillään, preferensseillään ja henkilökohtaisilla arvoillaan. Samalla erilaisuudesta rakentuu voimavara ja otetaan askelia kohti parempaa vuorovaikutusta erilaisten ihmisten kanssa. Tämä kasvattaa sitoutumista sekä yhteistyön ja tekemisen laatua koko työyhteisössä. 

Valmennuksessa autamme tunnistamaan oman vuorovaikutuksen vahvuudet ja kehittämisalueet ja autamme löytämään eväitä niiden hyödyntämiseen ja kehittämiseen, jotta koko tiimi toimisi entistä paremmin ja tuloksekkaammin. Valmennuksessa rakennamme tiimille valmiuksia hyödyntää yksilöiden erilaisuutta tiimin voimavarana sitoutumisen, vuorovaikutuksen ja suoriutumisen parantamiseksi.

​​Osana valmennusta jokaisesta osallistujasta tehdään Everything DiSC® -työyhteisöprofiili, joka auttaa ymmärtämään omia vahvuuksia ja kehittämiskohteita työyhteisön jäsenenä. Kaikki osallistujat tekevät ennakkoon verkon kautta tehtävän Everything DiSC® -kyselyn profiilin luomiseksi.Kyselyyn vastaaminen vie aikaa n. 20 min.

Käsiteltäviä teemoja

  • Ihmisten erilaisuus ja sen hahmottaminen Everything DiSC® -viitekehyksen ja -käyttäytymistyylien kautta

  • Miten käyttäydymme eri tilanteissa

  • Sitoutumisen ja luottamuksen rakentaminen

  • Miten käyttäytymisemme näyttäytyy muille​​

  • Odotukset toisiamme kohtaan sekä sitoutuminen ja luottamus tiimissämme tällä hetkellä​​

  • Missä erilaisuutemme näkyy​

  • Miten toimimme toimiaksemme yhdessä paremmin ja maksimoidaksemme erilaisuutemme hyödyt

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Everything DiSC - erilaisuudesta voimavara, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Everything DiSC - erilaisuudesta voimavara? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lygge

Lygge – Jatkuvan uudistumisen hallintaa

Lygge on johtamisen ja organisaation kehittämisen valmennus- ja konsultointiyritys, joka auttaa organisaatioita toimimaan muuttuvassa toimintaympäristössä hallitsemalla jatkuvan uudistumisen itseohjautuvuutta vahvistamalla. Lygge auttaa rakentamaan organisaatioita, joissa johtaminen perustuu tarpeeseen ja kyvykkyyteen, ja päätökset sekä tekeminen tapahtuvat lähellä tekemistä. Osaamisen liikkuminen on...


Lue lisää kouluttajasta Lygge ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lygge

Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.lygge.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Sinustakin taitava vuorovaikuttaja?

Franz Schniderin käytännönläheisessä ja innostavassa Taitava vuorovaikuttaja -koulutuksessa opit ymmärtämään ja kokoamaan vuorovaikutuksen palapelin!

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Everything DiSC - erilaisuudesta voimavara täytä seuraavat tiedot: