Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

HR-Coaching

Lygge
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Pyydä tarjous
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

HR-Coaching

HR-Coaching, Lygge

Ratkaisuja henkilöstöjohtamisen kysymyksiin

HR-coaching auttaa organisaatiota löytämään ratkaisuja henkilöstöjohtamisen kysymyksiin. Coaching on ratkaisukeskeinen, tulosorientoitunut sekä systemaattinen yhteistyösuhde. Coaching on keskustelun, kysymysten, tiedon jakamisen ja harjoitusten kautta oivalluttamista ja ratkaisujen löytämistä liiketoiminnallisiin kysymyksiin.

Valmennuksen teemat

Valmennuksessa käsiteltäviä teemoja voivat olla esimerkiksi organisaatiorakenne ja sen toiminnallisuus, johtaminen, itseohjautuva organisaatio, työnantajamielikuva, palkitseminen tai muu sinulle tai organiaatiollesi tärkeä henkilöstöjohtamisen tai organisaation kehittämiseen liittyvä teema.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta HR-Coaching, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

HR-Coaching sopii henkilöstöjohtamisen asiantuntijoille.

Kustannukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HR-Coaching? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lygge

Lygge

Lygge – Merkityksellistä tekemistä

Haluatko ketterän organisaation, merkityksellisen tekemisen kulttuurin? Yrityksen jossa yritetään, epäonnistutaan ja opitaan? Yrityksen, jossa asiakkaaseen suhtaudutaan intohimoisesti, yrityksen, jossa työskennellään yhdessä? Yrityksen, jossa tekijät tekevät, päättävät ja toimivat? ​Merkityksellisen tekemisen kulttuuria voi lähteä rakentamaan ottamalla rohkean askeleen kokonaisvaltaiseen uudistukseen. Uudistamalla...


Lue lisää kouluttajasta Lygge ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lygge

Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.lygge.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta HR-Coaching täytä seuraavat tiedot: