Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Vaikuttava kehityskeskustelu

Lygge
Yhteenveto
1 päivä
2900 € + alv 24% (max. 30 hlö ryhmä)
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Avoin koulutus

Vaikuttava kehityskeskustelu

Vaikuttava kehityskeskustelu

Hanki koulutuksesta tehoa kehityskeskusteluun

Parhaimmillaan kehityskeskustelu on tehokas ja vuorovaikutteinen johtamisen työkalu. Harmillisen usein keskusteluista ei kuitenkaan saada tehoa irti eivätkä ne hyödytä sekä organisaatiota, tiimiä että työntekijää. Tule oppimaan, kuinka kehityskeskusteluista saadaan vaikuttavia.

Koulutuksen hyödyt

Tämän tehokkaan yhden päivän koulutuksen jälkeen sinulla on ymmärrys kehityskeskustelujen tavoitteista ja tavoitteiden vaikutuksesta kehityskeskustelujen toteutukseen ja sisältöön. Sinulla on edellytykset kehittää organisaatiosi kehityskeskustelukäytäntöjä ja käyttää kehityskeskusteluja jatkumona jokapäiväiselle johtamiselle. Koulutuksesta saat myös konkreettisia työvälineitä keskustelun toteutukseen.

Koulutuksen teemoja

  • Kehityskeskustelu johtamisen työkaluna
  • Onnistunut kehityskeskustelu – kehittymisen varmistaminen
  • Onnistunut keskustelu – valmistautuminen ja toteutus
  • Osaamisen johtaminen

Koulutuksesta on mahdollista rakentaa juuri sinulle ja organisaatiollesi sopiva kokonaisuus sisällöllisesti ja aikataulullisesti. Ota yhteyttä kouluttajaan!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vaikuttava kehityskeskustelu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kustannukset

2900 € + alv 24% (max. 30 hengen ryhmä)

Ota yhteyttä kouluttajaan ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vaikuttava kehityskeskustelu? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lygge

Lygge

Lygge – Jatkuvan uudistumisen hallintaa

Toimintaympäristö on muutoksessa: valtava tiedon määrä, jatkuva muutos, ennustettavuuden heikkeneminen, muuttuneet odotukset työelämää kohtaan sekä digitalisaation luomat mahdollisuudet vaativat uusia johtamisen ja organisoitumisen tapoja ja keinoja. Lygge on johtamisen ja organisaation kehittämisen konsultointiyritys, joka auttaa organisaatioita toimimaan muuttuvassa toimintaympäristössä hallitsemalla...


Lue lisää kouluttajasta Lygge ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lygge

Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.lygge.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vaikuttava kehityskeskustelu täytä seuraavat tiedot: