Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Ammattitaito vieraalla kielellä – kielikoulutusta työelämän tarpeisiin

Marckwort Koulutusyhtiöt
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Pyydä tarjous
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus
Ammattitaito vieraalla kielellä – kielikoulutusta työelämän tarpeisiin

Ammattitaito vieraalla kielellä – kielikoulutusta työelämän tarpeisiin

Marckwortin kielikoulutus on tunnettu korkeasta tasostaan, monipuolisuudestaan sekä innostavista ja asiantuntevista kouluttajista. Olemme auttaneet suomalaisia parantamaan työelämän kielitaitoaan jo vuodesta 1977.

Kielikoulutusta eri tilanteisiin

Marckwortin räätälöidyn kielikoulutuksen tai -valmennuksen avulla osallistujat oppivat käyttämään vierasta kieltä oman erikoisalansa tilanteissa. Lisäksi he ovat koulutuksen jälkeen parantaneet kielitaitoaan esimerkiksi seuraavia tilanteita varten:

 • asiakaspalvelu: yksityishenkilön tai yritysasiakkaan kohtaaminen, asiakkaan asian hoitaminen alusta loppuun, haasteellisten tilanteiden hallinta jne.
 • kirjallinen yritysviestintä, esimerkiksi sähköpostit, raportit ja kirjalliset esitykset, sosiaalinen media jne.
 • puhelintilanteet kuten vaihteenhoitajan tehtävät, myynnin puhelinvaraukset ja -tilaukset, puhelinpalaverit jne.
 • myyntityö, esimerkiksi tarjoukset, sopimukset, ratkaisujen suositteleminen sekä tuotteiden ja palveluiden esitteleminen
 • kansainväliset kokoukset, neuvottelut ja seminaarit
 • luonteva esiintymistaito esimerkiksi palveluiden, yrityksen tuotteiden tai tulosten esittelemiseen
 • luonteva vuorovaikutus ja kulttuurituntemus esim. kansainvälisessä viitekehyksessä toimimista varten

Räätälöityä kielikoulutusta

Kielikoulutus suunnitellaan kaiken tasoisille pienryhmille ja yksilöopiskelijoille alasta riippumatta vastaamaan niihin haasteisiin, joihin osallistujat työssään törmäävät. 

Kielitaidon parantaminen tapahtuu mm. käyttämällä opiskeltavaa kieltä käytännön tilateissa, joissa kieltä työssä tarvitaan. Tämä takaa tehokkaan ajankäytön ja mielekkään kontekstin.

Asiantuntijakouluttajat perehtyvät asiakasyrityksen ja opiskelijoiden tilanteeseen ja oppimistavoitteisiin, ja suunnittelevat koulutuksen ja opetusaineiston vastaamaan niitä

Koulutustapaamiset voidaan pitää kasvokkain eri paikkakunnilla ympäri Suomea, mm. pääkaupunkiseudulla, Turussa, Kuopiossa, Mikkelissä ja Oulussa. Marckwort tarjoaa myös virtuaalista kielikoulutusta kouluttajan ohjaamana ja paikasta riippumatta.

Marckwort kouluttaa muun muassa seuraavissa kielissä:

 • englanti
 • ruotsi
 • suomi (myös suomen kielenhuolto)
 • saksa
 • ranska
 • viro
 • tanska
 • espanja
 • venäjä
 • kiina
 • japani

Kysy myös muista kielistä! MARCKWORTIN Kielipalveluihin kuuluvat myös räätälöity kielitaidon tason tehtäväkohtainen määrittely ja testaaminen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ammattitaito vieraalla kielellä – kielikoulutusta työelämän tarpeisiin, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka kaipaavat parannusta taitoihinsa hoitaa työtehtäviään vieraalla kielellä.

Koulutuspaikka

Marckwortin tilat Espoon Keilarannassa tai asiakkaan tilat.

Kouluttaja

Kielikouluttajat ovat kokeneita alansa asiantuntijoita, joilla on asianmukaista pedagogista ja lingvistista osaamista sekä lisäksi työkokemusta muilakin aloilta.

Ota yhteyttä

Marckwort Koulutusyhtiöt

Marckwort

Marckwort Oy – Yrityksesi paras koulutuskumppani

Marckwortin asiantuntijoiden avulla parannat vuorovaikutusta yrityksesi sisällä ja asiakkaittesi kanssa, toteutat koulutukset jotka vastaavat nykypäivän vaatimuksia ja löydät ratkaisuja monikielisen viestinnän haasteisiin. Marckwortin laaja kokemus, monipuolinen osaaminen ja vuorovaikutukselliset koulutusmenetelmät auttavat yritystäsi menestymään.  Koulutustemme ja tutkimuspalveluidemme avulla tehostat henkilökuntasi vuorovaikutusta...


Lue lisää kouluttajasta Marckwort Koulutusyhtiöt ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Marckwort Koulutusyhtiöt

Keilaranta 17 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.marckwort.fi Linkki kotisivulle


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 11 arviointiin

Oppinut
(5)
Koulutus auttaa minua ymmärtämään erilaisia kulttuureja ja ottamaan sen huomioon omassa työssäni koulutusten suunnittelussa ja vuorovaikutustilanteissa. Minun on helpompi käyttää IT-sovelluksia - niitä tulee koko ajan lisää ja vaihtuvat myös nopeasti, kun olen saanut kunnon perehdytystä englanninkieleen, jolla useimpien ohjelmien virheilmoitukse...
Näytä kokonaan
Tanja
(5)
Koulutus auttoi ymmärtämään engl.kielisten dokumenttien tulkintaa, avartanut sitä maailmaa, hyvä juttu. Luentevia uusia tapoja sähköpostiviestintään. Ajattelun monipuolistuminen. Kiitos loistavasta koulutuksesta ja erinomaisesta opettajasta, joka kannustaa oppimiseen ja opiskelemiseen sekä pysyy koko ajan ajantasalla oppilaiden osaamisenkehittym...
Näytä kokonaan
Minna
(5)
Uskallan puhua englantia ja olen laajentanut sanavarastoani. Opettaja on hyvä ja innostava ja ottaa huomioon loistavasti opiskelijoiden toiveet. Rohkaisee keskustelutaitoa ja osallistumista niihin.
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,8)
Perustuu 11 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 100 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ammattitaito vieraalla kielellä – kielikoulutusta työelämän tarpeisiin täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kieliavaimen koulutukset verkossa

Kieli- ja kommunikaatiokoulutusta yrityksille ja yksityisille – nyt kaikki koulutukset saatavina myös verkossa. Tutustu vaihtoehtoihin!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: