Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Asiakaspalvelua vieraalla kielellä

Marckwort Koulutusyhtiöt
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Pyydä tarjous
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Koulutus
Asiakaspalvelua vieraalla kielellä

Asiakaspalvelua vieraalla kielellä

Yrityksesi tarpeisiin räätälöity ruotsin tai englannin kielikoulutus antaa valmiudet palvella asiakkaita vakuuttavasti ja asiantuntevasti myös vieraalla kielellä.

Itsevarmuutta luovat oman alan erikoissanaston ja asiakaspalvelutilanteiden haltuunotto, oli kyseessä sitten myymälässä asioivan asiakkaan palveleminen tai yritysasiakkaasta huolehtiminen.

Lisäksi koulutuksessa opitaan tarpeen mukaan hallitsemaan haasteellisemmat ja erityistä hienotunteisuutta vaativat tilanteet, kuten reklamaatiot vieraalla kielellä.

Asiakaspalvelu vieraalla kielellä – Kenelle koulutus soveltuu?

Koulutus on suunnattu kaikille asiakaspalvelun ammattilaisille, jotka tarvitsevat vierasta kieltä palvelellessaan asiakkaita. Suunnittelemme koulutuksen lopullisen tavoitteen ja sisällön tarkkaan vastaamaan niitä asiakaspalvelun tilanteita, joita osallistujat kohtaavat. Riippuen alasta ja työtehtävästä, kielikoulutuksen jälkeen osallistujat ovat esimerkiksi kehittäneet taitojaan

  • kartoittaa ja kysellä asiakkaan tilanteesta, tarpeista ja toiveista
  • esittellä palveluita ja tuotteita
  • suositella ja perustella vakuuttavammin ratkaisuja
  • ohjata ja neuvoa asiakasta selkeämmin ja luontevammin
  • käyttää oikeita fraaseja ja ilmaisuja, kun palvelevat kirjallisesti
  • ottaa vastaan ja yhdistää puheluita, sekä välittää viestejä itsevarmemmalla otteella
  • hoitaa erityistä hienotunteisuutta vaativat tilanteet kuten reklamaatiot sujuvasti ja empaattisesti
  • keskustella sujuvammin mm. sopimuksiin liittyvistä asioista
  • hallita paremmin oman erikoisalan sanaston

Kielikoulutusta kasvotusten tai etänä

Toteutamme kielikoulutuksenne joko kasvotusten yrityksesi omissa tiloissa, etänä kouluttajan ohjaamana tai lähi- ja etäkoulutuksen yhdistelmänä.

Asiakaspalvelukoulutusta myös muilla kielillä

Järjestämme yrityksellesi asiakaspalvelukoulutusta ruotsin ja englannin kielen lisäksi myös esimerkiksi suomen, saksan tai venäjän kielessä. Kysy myös muista kielistä!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asiakaspalvelua vieraalla kielellä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Ruotsin, englannin tai muun vieraan kielen asiakaspalvelukoulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työssään kommunikoivat asiakkaiden kanssa, ja haluavat erityisesti tätä silmällä pitäen aktivoida ja parantaa ruotsin kielen taitoaan.

Koulutuspaikka

Lähikoulutuksena asiakkaan omissa tiloissa, tai kouluttajan ohjaamana etäkoulutuksena.

Marckwortin kielikoulutus

Marckwortin kielikoulutus on tunnettu opetuksen korkeasta tasosta, monipuolisuudesta sekä innostavista ja ammattitaitoisista kouluttajista.

Kielikoulutus räätälöidään asiakasyrityksen ja osallistujien tarpeiden, tason ja tavoitteiden mukaan. Kielikoulutuksen tavoitteena on uusien taitojen ottaminen käyttöön työssä tai muissa halutuissa käytännön tilanteissa. Koulutusten pituus ja opetusmenetelmät vaihtelevat tavoitteiden mukaan.

Kustannukset

Täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön saat lisätietoa ja voit pyytää tarjouksen räätälöidystä koulutuksesta.

Ota yhteyttä

Marckwort Koulutusyhtiöt

Marckwort Oy – Yrityksesi paras koulutuskumppani

Marckwortin asiantuntijoiden avulla parannat vuorovaikutusta yrityksesi sisällä ja asiakkaittesi kanssa, toteutat koulutukset jotka vastaavat nykypäivän vaatimuksia ja löydät ratkaisuja monikielisen viestinnän haasteisiin. Marckwortin laaja kokemus, monipuolinen osaaminen ja vuorovaikutukselliset koulutusmenetelmät auttavat yritystäsi menestymään.  Koulutustemme ja tutkimuspalveluidemme avulla tehostat henkilökuntasi vuorovaikutusta...


Lue lisää kouluttajasta Marckwort Koulutusyhtiöt ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Marckwort Koulutusyhtiöt

Keilaranta 16
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.marckwort.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 8 arviointiin

A-L.K.
Opettaja oli innostunut työstään, joka heijastui positiivisesti opetukseen. Koulutus oli kaikin puolin monipuolinen ja opettaja osasi hyvin nostaa asioita esiin, jotka hyödyttävät juuri meidän työssä. Plussaa myös siitä, että pyysi meiltä asioita, joihin haluamme lisää paneutua. Aina on jotain parannettavaa, mutta en keksi mitä.
Asiakaspalvelija
Koulutus sisälsi laajasti alalle, jossa työskentelen suunnattua sisältöä. Harjoitukset ja tehtävät olivat monipuolisia ja hyödyllisiä. Kävimme läpi konkreettisia tilanteita ja kuinka niissä toimitaan. Paljon uutta sanastoa tuli myös.
Onnistuja
Oli riemastuttava huomata, kun ensimmäisen kerran pystyin käymään asiakaspalvelutilanteen kokonana ruotsiksi tämän koulutuksen ansiosta!
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,6)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 164 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Asiakaspalvelua vieraalla kielellä täytä seuraavat tiedot: