DISC-analyysi ja koulutus

Marckwort Koulutusyhtiöt
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa

Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan

DISC-analyysi ja koulutus

Oman ja muiden toiminnan ymmärrystä ja sujuvaa tiimityötä


DISC-analyysi ja koulutus sopii tiimeille, henkilöstölle, tiiminvetäjille, esimiehille, myyjille ja asiakaspalvelijoille – kaikille, jotka haluavat ymmärtää sekä omaa että muiden toimintaa ja kehittää vuorovaikutustaitojaan. DISC on hyvä lisä mm. koulutuksiin, kehityspäiviin, tiimihengen parantamiseen ja muutoksen läpiviennin tukemiseen.

Voit valita joko pelkän analyysin tai sekä analyysin, että muutaman tunnin pituisen koulutus-/ purkutilaisuuden.

DISC-analyysi

Analyysi auttaa havainnoimaan omia ja muiden toimintamalleja. Analyysin tulokset luovat keskustelua ja ymmärrystä omaa ja muiden toimintaa kohtaan.

DISC-analyysi on tutkittu ja laajasti käytetty apuväline ihmisen luontaisen toimintatavan havainnollistamiseen. Analyysin tuotoksena syntyy henkilökohtaiseen itsearviointiin perustuva monipuolinen kuvaus kunkin henkilön vahvuuksista ja toimintamalleista. Lisäksi analyysi luo kuvan tiimistä ja sen vuorovaikutuskulttuurista, mikä auttaa hahmottamaan sekä tiimin että tiimiläisten erilaisuutta.

DISC-koulutuksen tavoite ja sisältö

Koulutuksen pituus riippuu tilaajan tilanteesta ja tavoitteesta. Muutaman tunnin purkutilaisuus on yleensä riittävä. Koulutuksessa puretaan osallistujien analyysit ja opitaan ymmärtämään erilaisuutta. Koulutuksessa käydään läpi erilaisia tapoja toimia tiimissä ja eri työtilanteissa (esimerkiksi asiakaspalvelussa, myynnissä, tiiminvetäjänä). Jokainen saa oman raportin luontaisista toimintamalleista, vahvuuksista, kehitettävistä kohdista ja motivaattoreista. Ryhmä saa myös ryhmäanalyysin. Koulutuksessa avataan analyysiä tarkemmin ja aloitetaan keskustelu tiimin toiminnasta.

Koulutuksen jälkeen henkilöstö toimii tehokkaammin erilaisissa tilanteissa, kuten palavereissa, sisäisessä viestinnässä, tiimien välisissä kohtaamisissa, sisäisten asiakkaiden palvelemisessa ja palautteen antamisessa.

Koulutuksen sisältö ja pituus rakennetaan tarkemmin yhteistyössä tilaajan kanssa esimerkiksi seuraavista aihealueista:

  • DISC– Luontaisen toimintamallin analyysi – henkilökohtainen ja ryhmäkohtainen analyysi
  • Onnistuneen vuorovaikutuksen elementit
  • Kohti kannustavaa ilmapiiriä
  • Palautteen antaminen ja vastaanottaminen
  • Hankalien vuorovaikutustilanteiden analysointi ja uudelleen muotoilu
  • Tiimin toiminnan kehittäminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta DISC-analyysi ja koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Marckwort Koulutusyhtiöt

Marckwort Oy – Yrityksesi paras koulutuskumppani

Marckwortin asiantuntijoiden avulla parannat vuorovaikutusta yrityksesi sisällä ja asiakkaittesi kanssa, toteutat koulutukset jotka vastaavat nykypäivän vaatimuksia ja löydät ratkaisuja monikielisen viestinnän haasteisiin. Marckwortin laaja kokemus, monipuolinen osaaminen ja vuorovaikutukselliset koulutusmenetelmät auttavat yritystäsi menestymään.  Koulutustemme ja tutkimuspalveluidemme avulla tehostat henkilökuntasi vuorovaikutusta...


Lue lisää kouluttajasta Marckwort Koulutusyhtiöt ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Marckwort Koulutusyhtiöt

Keilaranta 16
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.marckwort.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 223 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta DISC-analyysi ja koulutus täytä seuraavat tiedot: