Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

DISC-henkilöanalyysi ja DISC-koulutus

Marckwort Koulutusyhtiöt
Yhteenveto
0,5–1 päivää.
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

DISC-henkilöanalyysi ja DISC-koulutus

DISC-henkilöanalyysi ja DISC-koulutus, Marckwort Koulutusyhtiöt

DISC-analyysi ja vuorovaikutustaidot työhteisössä -valmennus

DISC-henkilöanalyysi on tutkittu ja laajasti käytetty apuväline ihmisen luontaisen toimintatavan havainnollistamiseen. DISCin avulla voit tunnistaa omat ja kollegasi vahvuudet ja toimintamallit.

Mikä DISC-analyysi on?

DISC-analyysi on henkilökohtainen internetissä tehtävä itsearvio. Arvion jälkeen osallistuja saa raportin henkilökohtaisista toimintamalleistaan. Analyysi havainnollistaa tiedostamattoman tason vaikutusta ihmisen luontaiseen käyttäytymiseen. Raportista ilmenevät henkilön vahvuudet ja kehittämisalueet, luontainen käyttäytyminen myös paineen alla, hänen motivaatiotekijänsä, päätöksentekoprosessinsa sekä kommunikointityylinsä.

Milloin DISC?

DISC on hyödyllinen esimiesten tai henkilöstön apuväline esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Rekrytointi
  • Esimiestyöskentely
  • Vuorovaikutusvalmennus
  • Myyntivalmennus
  • Asiakaspalvelun kehittäminen
  • Kehityskeskustelut
  • Coaching
  • Tiimien muodostaminen

DISC-analyysi ja DISC-koulutus

Puolen tai yhden päivän pituisessa DISC-koulutuksessa perehdytään DISC-analyysiin. Koulutuksen aikana opitaan tiedostamaan omat vahvuudet eri tilanteissa, tunnistamaan oma käyttäytyminen paineen alla ja ymmärtämään muiden toimintaa.

Osallistujat tekevät oman DISC-analyysin ennen koulutusta. Koulutuksessa avataan analyysin eri kohtia ja pohditaan, miten jokainen toimii tiimin jäsenenä, esimiehenä tai alaisena ja missä kohdissa tiimit voivat hyödyntää eri jäsenten voimavaroja ja kehittyä vieläkin toimivammaksi joukkueeksi.

DISC esimiehen työkaluna

Oman tiimin ymmärtäminen ja johtaminen kohti menestystä vaatii esimieheltä monenlaisia taitoja. Kun esimies tiedostaa ryhmän jäsenten toimintamallit ja koko ryhmän yhteisen profiilin, hänellä on mahdollisuus saada ryhmä toimimaan tehokkaimmalla mahdollisella tavalla ja innostaa ryhmän jäsenet kannustamaan toisiaan yhteisen tavoitteen saavuttamisessa. Marckwort järjestää esimiehille DISC-analyysin tulosten tulkitsemisen koulutuksia.

Kohderyhmä

DISC on hyödyllinen esimiesten ja henkilöstön apuväline esimerkiksi rekrytoinnissa, vuorovaikutustehtävissä, myynnissä, asiakaspalvelussa ja coachingissa.

Koulutuspaikka

Koulutus voidaan järjestää joko yrityksesi omissa tiloissa tai Marckwortin moderneissa ja viihtyisissä koulutustiloissa, jotka sijaitsevat Espoon Keilarannassa.

Ota yhteyttä

Marckwort Koulutusyhtiöt

Marckwort

Marckwort Oy – Yrityksesi paras koulutuskumppani

Marckwortin asiantuntijoiden avulla parannat vuorovaikutusta yrityksesi sisällä ja asiakkaittesi kanssa, toteutat koulutukset jotka vastaavat nykypäivän vaatimuksia ja löydät ratkaisuja monikielisen viestinnän haasteisiin. Marckwortin laaja kokemus, monipuolinen osaaminen ja vuorovaikutukselliset koulutusmenetelmät auttavat yritystäsi menestymään.  Koulutustemme ja tutkimuspalveluidemme avulla tehostat henkilökuntasi vuorovaikutusta...


Lue lisää kouluttajasta Marckwort Koulutusyhtiöt ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Marckwort Koulutusyhtiöt

Keilaranta 17 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.marckwort.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 100 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta DISC-henkilöanalyysi ja DISC-koulutus täytä seuraavat tiedot: