Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

ONLINE-KOULUTUS: Etäkouluttajan koulutustaidot - Toteuta onnistuneet online-koulutukset ja webinaarit

Marckwort Koulutusyhtiöt
Yhteenveto
3 tuntia
390 EUR + alv 24 %
suomi
Haku päättyy: 16.4.2021
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
390 EUR
23.4.2021

Verkossa
Kysy tilauskoulutuksesta
Etäkouluttajan koulutustaidot

ONLINE-KOULUTUS: Etäkouluttajan koulutustaidot - Toteuta onnistuneet online-koulutukset ja webinaarit

Koulutuksessa opit, miten suunnitella ja toteuttaa toimivat etäkoulutukset, webinaarit ja luennot. Saat tietoa ja työkaluja, joiden avulla voit kehittää etäkoulutuksista ja webinaareista onnistuneita ja osallistujat huomioivia tapahtumia.

Luennot ja koulutukset siirtyvät enemmän ja enemmän verkkoon. Joskus kaikki osallistujat seuraavat tilaisuutta tietokoneeltaan, joskus vain osa osallistujista osallistuu etänä. Tämä voi asettaa haasteita kokeneellekin kouluttajalle tai luennoitsijalle.

Koulutuksessa saat tietoa siitä, miten nopeasti etätilaisuuksissa kannattaa edetä, minkälaista materiaalia kannattaa käyttää ja miten saada osallistujat aktivoitua. Saat myös tietoa siitä, miten varmistat että viestisi on mennyt perille.

Osallistumalla koulutukseen opit paljon uutta asiaa siitä, miten etäkoulutus kannattaa suunnitella, jotta se on onnsitunut. Koulutuksen jälkeen tiedät, kuinka saat osallistujat pysymään virkeinä ja miten asiat menee perille. Koulutuksessa käydään läpi etätilaisuuksien pitäjän kouluttajataitoja ja annetaan vinkkejä miten Teamsiä voi hyödyntää siihen, että tilaisuuksista saadaan helposti vuorovaikutteisia ja osallistavia.

Etäkouluttajan koulutustaidot

Koulutuksen aikana käsitellään mm. seuraavia aiheita:

 • Yleisiä huomioita etäkoulutuksista ja online-tilaisuuksien haasteita
 • Erilaiset online-koulutusmuodot ja niiden erot
 • Webinaarien sekä etäkoulutusten suunnittelu
 • Etätilaisuuden aikataulutus toimivaksi
 • Etäkoulutuksen materiaalin suunnittelu
 • Miten käytän PowerPointia etäkoulutuksissa onnistuneesti
 • Osallistujien aktivointikeinoja ja vuorovaikutus online-koulutuksissa
 • Toimivat tehtävät, chatit ja kyselyt online-koulutuksen tueksi Koulutus toteutetaan pienryhmässä, jolloin kouluttajalla on mahdollisuus huomioida myös osallistujien toiveita.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille niille, jotka luennoivat, pitävät webinaareja, kouluttavat tai opastavat etänä (esim. Teams, Skype, GoToTraining, GoToWebinar tai Adobe Connect ). Koulutus antaa taitoja toteuttaa etätilaisuudet ja -koulutukset onnistuneesti.

Kouluttaja

Selene Marckwort, FM, NLP Master Trainer, Certified Business Coach. Kokenut ja pidetty kouluttaja, jolla on yli 30 vuoden koulutuskokemus Selene on kouluttanut tuhansia asiantuntijakouluttaja eri alojen organisaatiossa.

Selene on kirjoittanut kouluttajille ja esiintyjille ’Kehitä esiintymistaitoja’ -kirjan. Hän on kokenut alan asiantuntija ja saa erinomaista palautetta kurssilaisiltamme sekä yritysasiakkailtamme.

Kouluttajan osallistujilta saamaa palautetta:

 • Kiitos, oli mielenkiintoista ja hyödyllistä. Kouluttaja oli selkeä ja ammattitaitoinen, mukava oli kuunnella ja osallistua. 
 • Hyviä uusia työkaluja, joilla voi tuoda lisää mielekkyyttä tilaisuuteen.
 • Erittäin hyvä ja esimerkillinen koulutus etäkouluttamiseen.
 • Ajankohtainen aihe, johon sai käytännöllisiä vinkkejä.
 • Plussaa eri työvälineet ja ihan konkreettiset vinkit millä piristää omaa esitystä.
 • Sain tarvitsemaani tietoa näppäristä online työvälineistä, jota erityisesti hainkin. Ja vahvistusta ajatuksilleni siitä, millainen on hyvä online koulutus. Tämä koulutus oli oikein hyvä ja toimiva paketti!
 • Koulutuksen runko ja rytmitys oli todella hyvin mietitty ja se vastasi omia tarpeitani hyvin.
 • Selene oli todella ammattitaitoinen ja miellyttävä kouluttaja. Koulutus eteni varmasti ja johdonmukaisesti. Taukoja oli tarpeeksi. Pitkästä aikaa ensimmäinen Teams-koulutus, jonka jaksoi hyvin koko koulutuksen ajan ja oli ilo olla mukana. Erittäin hyvä ja hyödyllinen koulutus, suuri kiitos!

Kustannukset

390 € /osallistuja + alv.

Täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön saat lisätietoa ja voit pyytää tarjouksen räätälöidystä koulutuksesta.

Ota yhteyttä

Marckwort Koulutusyhtiöt

Marckwort Oy – Yrityksesi paras koulutuskumppani

Marckwortin asiantuntijoiden avulla parannat vuorovaikutusta yrityksesi sisällä ja asiakkaittesi kanssa, toteutat koulutukset jotka vastaavat nykypäivän vaatimuksia ja löydät ratkaisuja monikielisen viestinnän haasteisiin. Marckwortin laaja kokemus, monipuolinen osaaminen ja vuorovaikutukselliset koulutusmenetelmät auttavat yritystäsi menestymään.  Koulutustemme ja tutkimuspalveluidemme avulla tehostat henkilökuntasi vuorovaikutusta...


Lue lisää kouluttajasta Marckwort Koulutusyhtiöt ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Marckwort Koulutusyhtiöt

Keilaranta 17 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.marckwort.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 13 arviointiin

Anni H
(5)
Todella hyvä koulutus! Koulutuksessa opetettiin muun muassa vuorovaikutuksen lisäämistä koulutuksissa ja kouluttaja noudatti omia ohjeitaan loistavasti ja välittyi selkeä kuva mite netäkoulutukset kannattaisi tehdä.
Anu-Liisa
(5)
Koulutus oli selkeä paketti etäkoulutustaidoista. Pituus oli sopiva, samoin asioiden esittämisen rytmi ja etenemistahti kokonaisuudessaan. Vuorovaikutusta ja aktivointia oli myös sopivasti. Opin paljon, ja nyt on taas lisää varmuutta suunnitella omia koulutuksia.
Sauli J
(5)
Vuorovaikutteisuus oli erityisen hyvää, koulutus poiki paljon ideoita omaan koulutustyökalupakkiin.
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 13 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 113 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ONLINE-KOULUTUS: Etäkouluttajan koulutustaidot - Toteuta onnistuneet online-koulutukset ja webinaarit täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: