Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivän 20.5. aiheina projektinhallinta, johtaminen ja coaching. Ilmoittaudu mukaan maksutta! 💻✨

Arvioinnit aiheesta ONLINE-KOULUTUS: Etäkouluttajan koulutustaidot - Toteuta onnistuneet online-koulutukset ja webinaarit

Keskiarvo: 5

Perustuu 16 arviointiin

Sakari Näveri, 2M-IT Oy
(5)
Koulutus oli helposti seurattava ja osallistava. Asiantuntemus oli korkea. Koulutuksesta sai vinkkejä oman toiminnan kehittämiseen.
Markus M
(5)
Oikein toimivia hyviä vinkkejä ja tapoja Teamsin ja muiden ohjelmien käyttöön. Opettaja oli innostava ja iloinen!
Anna Dianoff-Moisio, Valmet Technologies Oy
(5)
Selene oli todella ammattitaitoinen ja miellyttävä kouluttaja. Koulutus eteni varmasti johdonmukaisesti. Pitkästä aikaa ensimmäinen Teams-koulutus, jonka jaksoi hyvin koko koulutuksen ajan ilo olla mukana. Erittäin hyvä hyödyllinen suuri kiitos!
Anni H
(5)
Todella hyvä koulutus! Koulutuksessa opetettiin muun muassa vuorovaikutuksen lisäämistä koulutuksissa ja kouluttaja noudatti omia ohjeitaan loistavasti ja välittyi selkeä kuva mite netäkoulutukset kannattaisi tehdä.
Anu-Liisa
(5)
Koulutus oli selkeä paketti etäkoulutustaidoista. Pituus oli sopiva, samoin asioiden esittämisen rytmi ja etenemistahti kokonaisuudessaan. Vuorovaikutusta ja aktivointia oli myös sopivasti. Opin paljon, ja nyt on taas lisää varmuutta suunnitella omia koulutuksia.
Sauli J
(5)
Vuorovaikutteisuus oli erityisen hyvää, koulutus poiki paljon ideoita omaan koulutustyökalupakkiin.
Mari K
(5)
Eri aktivointivälineisiin ja esim. Teams yhteensopiviin sovelluksiin tutustuminen on hyvä ja tarpeellista.
Jarna
(5)
Koulutus meni nopeasti ja oli monipuolinen käytetyjen koulutusmetodejen/vuorovaikutuskeinojen osalta.
Reijo
(5)
Kouluttaja oli tehnyt materiaalin mielenkiintoiseksi ja esiintyi niin että yleisö pysyi hereillä, kiitos siitä!
MikkoS
(5)
Tämä oli tosi hyödyllinen koulutus, koska tässä tuntui oppivan ja sisäistävän asioita tehokkaasti ja samalla tuli mietittyä miten nämä voi viedä omiin esityksiin ja koulutuksiin käytäntöön nopeasti.
Katri
(5)
Todella paljon tietoa suoraan omaan työhön hyödynnettäväksi. Kouluttaja oli tosi mukava, vuorovaikutus runsasta ja kysyessä sai hyviä vinkkejä ja lähteitä. Opin monella tasolla. :)
RistoL
(5)
Kokonaisuus oli tosi hyvä ja sain paljon vinkkejä ja mietittävää seuraaviin koulutuksiin.
Timo
(5)
Erittäin hyvä kouluttaja ja kaikesta huomasi, että on alan ammattilainen. Vaikka oli pitkä koulutus niin opettamansa mukaan hän toimi ja koulutus eteni sujuvasti ja mielenkiinto pysyi yllä. Olisinpa itsekin yhtä hyvä.
MR
(5)
Kokonaisuus oli selkeä ja eteni suunnitelman mukaan hienosti. Koulutuksesta sai monia hyödynnettäviä vinkkejä, joten sain uutta näkemystä esityksen rakentamiseen.
Leena
(5)
Toimiva kokonaisuus, sopivasti teoriaa ja taustaa sekä käytännön sovellusta. Tarpeellinen ja hyödyllinen koulutus kaikille jotka skypen avulla kouluttavat!
TS
(5)
Pieni ryhmä oli tehokas.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.