Toteuta toimivat PowerPoint esitykset

Marckwort Koulutusyhtiöt
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa

Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan.

Verkossa
Sopimuksen mukaan.

Verkossa
Sopimuksen mukaan.

Toteuta toimivat PowerPoint esitykset

Koulutus antaa osallistujille taidot toteuttaa PowerPointeista osallistujaystävällisiä ja laadukkaita esityksiä. Koulutus on käytännönläheinen, jonka aikana osallistujat saavat hyödyllisiä vinkkejä omien PowerPoint esitysten rakentamiseen. Koulutus ei ole PowerPointin peruskurssi, vaan tehokas työpaja oman työyhteisösi tiimille, jonka aikana osallistujat pääsevät muokkaamaan omista PowerPoint esityksistäsi toimivia.

Koulutuksen tavoite:

Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osallistujat tietävät, miten tehdä toimivampia PowerPointeja mahdollisimman helposti ja aikaa säästämällä. Koulutuksessa osallistujat saavat käytännön vinkkejä omien esitysten kehittämiseen, ja he oppivat hyödyntämään PowerPointin perustoimintoja paremmin. Koulutuksen jälkeen osallistujat ymmärtävät myös, mitä eroa on jaettavalla materiaalilla ja näytettävällä materiaalilla – ja tietävät, miten toteuttaa materiaalit eri tarkoituksiin.

Koulutuksen sisältö:

 • Mitä hyvässä PowerPoint-esityksessä on
 • Milloin PowerPoint huonontaa koulutusta tai esitystä
 • Miten luot nopeasti luettelosta visuaalisen esityksen
 • Otsikoi osuvasti
 • Kuinka monta diaa, kuinka monta sanaa, mikä fonttikoko
 • Miten laittaa muotoja ja kuvioita esitykseen
 • Animaatioiden toimiva käyttö
 • Miten toimia, jos PowerPoint on myös jaettava materiaali
 • Kuinka liittää video esitykseen
 • Esiinny paremmin PowerPointin kanssa – esiintymisvinkkejä
 • Harjoittelua ja oman PowerPointin muokkaamista
 • Osallistujien PowerPointit ja kehitysehdotuksia niihin

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Toteuta toimivat PowerPoint esitykset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmä:

Kohderyhmänä ovat kouluttajat ja erilaisia esityksiä pitävät asiantuntijat, jotka haluavat tehdä PowerPoint-esityksiä, joiden avulla koulutus tai esitys onnistuu paremmin. Koulutus on suunnattu henkilöille, joilla on aikaisempaa kokemusta PowerPoint esitysten tekemisestä, ja jotka haluavat kehittää omista esityksistä toimivia ja omaa koulutusta tai esitystä tukevia.

Koulutuspaikka

Sopimuksen mukaan.

Koulutus voidaan toteuttaa joko etäkoulutuksena, lähiopetuksena tai hybriditoteutuksena. Koulutuksemme ovat vuorovaikutteisia, osallistavia ja pedagogisesti hyvin toteutettuja.

Lähikoulutuksissa koulutuspaikkana voi olla joko yrityksesi omat tilat tai Marckwortin koulutustilatEspoon Keilarannassa. Kouluttajamme kouluttavat myös muilla paikkakunnilla. Koulutuspaikkana voi olla esimerkiksi Helsinki, Espoo, Vantaa, Lahti, Turku, Tampere, Vaasa, Oulu, Rovaniemi – tai jokin muu toivomasi paikkakunta.

Ota yhteyttä

Marckwort Koulutusyhtiöt

Marckwort Oy – Yrityksesi paras koulutuskumppani

Marckwortin asiantuntijoiden avulla parannat vuorovaikutusta yrityksesi sisällä ja asiakkaittesi kanssa, toteutat koulutukset jotka vastaavat nykypäivän vaatimuksia ja löydät ratkaisuja monikielisen viestinnän haasteisiin. Marckwortin laaja kokemus, monipuolinen osaaminen ja vuorovaikutukselliset koulutusmenetelmät auttavat yritystäsi menestymään.  Koulutustemme ja tutkimuspalveluidemme avulla tehostat henkilökuntasi vuorovaikutusta...


Lue lisää kouluttajasta Marckwort Koulutusyhtiöt ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Marckwort Koulutusyhtiöt

Keilaranta 16
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.marckwort.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 223 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Toteuta toimivat PowerPoint esitykset täytä seuraavat tiedot: