Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen 2.12. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Mark Richard's Business English Oy

Kielikoulutusta yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin räätälöitynä

MRBE Oy on kielikoulu, jolla on yli 20 vuoden kokemus kielikurssien järjestämisestä yrityksille Suomessa. Kielikurssit tukevat yrityksiä, valtion virastoja ja koulutuslaitoksia kehittymään kansainvälisen toiminnan ja vuorovaikutuksen alalla. MRBE Oy:n viiden askeleen menetelmä antaa parhaan mahdollisen vastineen sijoituksellesi.

  • Teemme yrityksessänne täydellisen kielitaitoarvioinnin veloituksetta.
  • Ammattimainen ja joustava koulutus, jossa työhön liittyvä materiaali on olennainen osa kielikurssia.
  • Ammattitaitoiset kouluttajamme puhuvat äidinkielenään englantia ja kaikilla on yli 10-20 vuoden kokemus opettamisesta Suomessa.
  • Seuraamme osallistujien edistymistä ja pyydämme palautetta varmistaaksemme kurssimenestyksen.
  • Yksilölliset loppuarvioinnit ja raportit tarvittaessa.

MRBE Oy:n palveluja käyttäessäsi maksat vain kielen opiskelusta, MRBE kustantaa kaiken muun ennakkotesteistä ja tarvekartoituksista loppuarviointiin saakka. Kaikki opettajat ovat syntyperäisiä kielen puhujia, ja heillä on laaja kokemus työelämän eri aloilta. Ota yhteyttä ja sovi ilmaisesta kielitaitoarvioinnista, jotta saat selville yrityksenne valmiudet toimia kansainvälisellä tasolla.

"Yhteistyö MRBE:n kanssa on sujunut hienosti. Toimintamalli on erittäin joustava ja kouluttajamme John on suunnitellut kokonaisuudet huolella omiin toiveisiimme ja tarpeisiimme pohjautuen. Koen, että MRBE tarjoaa laadukkaita kielikoulutuspalveluja ja pitää hyvää huolta asiakkaistaan."

"I participate in the Finnish for foreigners training at my workplace every week. Our teacher Outi is very nice and has good teaching methods. She listens to our input and we can ourselves determine how fast the lessons advance."

"Kiva kurssi, opetuksen aihetta ovat kiinnostavia ja monipuolisia."

"Mielestäni tärkeä asia koulutuksessa on, että kouluttaja huomioi ja kuuntelee, mitä koulutettava kielikoulutukselta haluaa ja osaa räätälöidä opetuksen sen mukaan. Kokemukseni mukaan, opetus ei ole keskittynyt vain kielen opiskeluun. Olen oppinut kielikoulutuksen aikana paljon toisen maan kulttuurista ja historiasta. Välillä on uppouduttu filosofisiin pohdiskeluihin. Hyvä kouluttaja osaa olla sensitiivinen, millaiseksi juuri sen hetkinen oppimistilanne tulee rakentaa."

Kiinnostuitko Mark Richard's Business English Oy:n koulutustarjonnasta?

Täytä yhteystietolomake ja saat lisätietoa koulutuksista. Lisäksi voit pyytää tarjousta kiinnostavasta koulutuksesta. Kurssikohtaiset tiedot Mark Richard's Business English Oy:n tarjonnasta löydät koulutuslistauksesta.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Kielet
Englanti Kesto Hinta Paikka Alkaa
Business English Useita (2) Sopimuksen mukaan
Englannin kielen kurssi yrityksille ja organisaatioille Useita (2) Sopimuksen mukaan
Ruotsi
Ruotsin kielen kurssi Useita (2) Sopimuksen mukaan
Suomi / Finnish
Finnish for foreigners Useita (2) Sopimuksen mukaan

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Mark Richard's Business English Oy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Mark Richard's Business English Oy

Kaisaniemenkatu 4 A
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.mrbe.net

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,9

Perustuu 17 arviointiin

Olli
Hei, Loistavaa opetusta ja antaa oppimisen iloa. Vahva suositus.
Ilona A
Outstanding online lessons held by a friendly teacher.
Asko Karhunen Normet Oy
Koulutus on hyvä koska opettaja (Louis) opettaa englantia omalla äidinkielellään, mutta osaa myös hyvin suomea. Tarvittaessa suomeksi hän voi selittää asioita ja kertoa esimerkkejä jolloin asian ymmärtäminen on helpompaa. Hänen opetustyyli on hyvä ja rauhallinen. Hän muokkaa opetussisältöä toiveitten mukaan. Olisi hyvä jos tehtävälomakkeet sa...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 17 arviointiin
Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Mark Richard's Business English Oy täytä seuraavat tiedot: