Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

eLearning Academy

Marketing Finland
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
129 EUR + alv 24 % (yht. 159,96 EUR)
Joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

eLearning Academy

Marketing Finlandin eLearning Academyssa on yli 400 markkinoinnin ja viestinnän alan koulutusta suomen ja englannin kielillä. Lähes sata asiantuntijaa Suomesta ja ulkomailta mahdollistavat erittäin laajan aiheskaalan, joka auttaa alan ammattilaisia ylläpitämään omaa osaamistaan nopeasti muuttuvalla alalla. Marketing Finland järjestää viikoittain uusia, ajankohtaisia webinaareja, joihin pääset maksutta mukaan eLearning Academyn lisenssillä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta eLearning Academy, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Kustannukset

Marketing Finlandin jäsenille hintaan 36 €/kk/hlö ja muille 129 €/kk/hlö vuosisopimuksella. Voit ottaa palvelun käyttöösi myös kuukaudeksi kerrallaan. Yrityslisenssit alkaen 1296 €/vuosi. Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Hyödynnä tarjous: Ota käyttöösi 2 viikon ilmainen tutustumisjakso. (Tarjous ei sisällä tulevia livewebinaareja ja koskee vain uusia asiakkaita).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta eLearning Academy? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Marketing Finland

Luomme elinvoimaa uudistamalla yhdessä markkinointia ja viestintää!

Marketing Finland on yhteisö kaikille, jotka haluavat menestyä ja kasvaa markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Edistämme markkinointi- ja viestintäpositiivista organisaatiokulttuuria Suomessa. Vaikutamme aktiivisesti  kansainvälisissä verkostoissa kuten World Federation of Advertisers (WFA), European Association of Communications Agencies (EACA) ja International Communications Consultancy Organisations (ICCO). Tuomme kansainvälistä alan osaamista Suomeen muun muassa kouluttamalla, järjestämällä tapahtumia ja alan kilpailuja sekä MRKTNG-median kautta. Meillä on lähes 500 yritys- ja yhteisöjäsentä, jotka ostavat...


Lue lisää kouluttajasta Marketing Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Marketing Finland

Hitsaajankatu 24
Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta eLearning Academy täytä seuraavat tiedot: