🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Marketing Finland Academy

Marketing Finland
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
36 EUR + alv 24 % (yht. 44,64 EUR) Kuukausihinta alkaen jäsenille
Joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Video

Marketing Finland Academy

Marketing Finland Academy

Marketing Finland Academyssa on yli 500 markkinoinnin ja viestinnän alan koulutusta suomen ja englannin kielillä. Yli sata asiantuntijaa Suomesta ja ulkomailta mahdollistavat erittäin laajan aiheskaalan, joka auttaa alan ammattilaisia ylläpitämään omaa osaamistaan nopeasti muuttuvalla alalla.

Marketing Finland järjestää viikoittain uusia, ajankohtaisia webinaareja, joihin pääset maksutta mukaan Marketing Finland Academyn lisenssillä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Marketing Finland Academy, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Kustannukset

Marketing Finlandin jäsenille hintaan 39 €/kk/hlö ja muille 129 €/kk/hlö vuosisopimuksella. Voit ottaa palvelun käyttöösi myös kuukaudeksi kerrallaan.

Yrityslisenssit alkaen 129 €/kk . Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Marketing Finland Academy? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Marketing Finland

Luomme elinvoimaa uudistamalla yhdessä markkinointia ja viestintää!

Marketing Finland on yhteisö kaikille, jotka haluavat menestyä ja kasvaa markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Edistämme markkinointi- ja viestintäpositiivista organisaatiokulttuuria Suomessa. Vaikutamme aktiivisesti  kansainvälisissä verkostoissa kuten World Federation of Advertisers (WFA), European Association of Communications Agencies (EACA) ja International Communications Consultancy Organisations (ICCO). Tuomme kansainvälistä alan osaamista Suomeen muun muassa kouluttamalla, järjestämällä tapahtumia ja alan kilpailuja sekä MRKTNG-median kautta. Meillä on lähes 500 yritys- ja yhteisöjäsentä, jotka ostavat...


Lue lisää kouluttajasta Marketing Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Marketing Finland

Hitsaajankatu 24
Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Marketing Finland Academy täytä seuraavat tiedot: