Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Mediasuhteiden luominen, ylläpito ja seuraaminen

Marketing Finland
Yhteenveto
1,5 tuntia
   
Verkossa
Koulutus

Mediasuhteiden luominen, ylläpito ja seuraaminen

Miten koukuttaa toimittaja? Mistä mediasuhteiden rakentaminen alkaa?

Milttonin Ilona Haahtela kertoo, kuinka joskus ennen toimittajat vietiin pitkille lounaille ja kosteille illallisille, mutta vuoden 2022 Nato- ja pandemia-Suomessa heidän aikansa on aivan uudella tavalla kortilla. Ilonan osuudessa paneudumme siihen, millä työkaluilla herätät toimittajan huomion, käytät hänen aikansa fiksusti ja luot mediaan ja journalisteihin sellaiset suhteet, että ansaittu medianäkyvyys on vaikuttavaa myös pitkällä aikavälillä.

Webinaarin toisessa osuudessa Fanni Mäki Liana Technologiesilta keskittyy mediasuhteiden seuraamiseen ja siihen, miten sitä tehdään mediaseurantapalvelun avulla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mediasuhteiden luominen, ylläpito ja seuraaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu viestinnän ja markkinoinnin tekijöille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään median toimintatavoista. Koulutus sopii sekä niille, jotka ovat median kanssa paljon tekemisissä jo nyt sekä niille, jotka haluaisivat oppia siitä enemmän.

Kustannukset

145 e (Marketing Finlandin jäsenille 80 e) + alv. 24%. Elearning-lisenssin haltijoille maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Mediasuhteiden luominen, ylläpito ja seuraaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Marketing Finland

Luomme elinvoimaa uudistamalla yhdessä markkinointia ja viestintää!

Marketing Finland on yhteisö kaikille, jotka haluavat menestyä ja kasvaa markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Edistämme markkinointi- ja viestintäpositiivista organisaatiokulttuuria Suomessa. Vaikutamme aktiivisesti  kansainvälisissä verkostoissa kuten World Federation of Advertisers (WFA), European Association of Communications Agencies (EACA) ja International Communications Consultancy Organisations (ICCO). Tuomme kansainvälistä alan osaamista Suomeen muun muassa kouluttamalla, järjestämällä tapahtumia ja alan kilpailuja sekä MRKTNG-median kautta. Meillä on lähes 500 yritys- ja yhteisöjäsentä, jotka ostavat...


Lue lisää kouluttajasta Marketing Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Marketing Finland

Hitsaajankatu 24
Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Mediasuhteiden luominen, ylläpito ja seuraaminen täytä seuraavat tiedot: