🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Ohjaava natiivimainonta - anna mediasi loistaa!

Marketing Finland
Yhteenveto
1 tunti
85 EUR + alv 24 % (yht. 105,40 EUR) Jäsenille maksuton
15.2.2023 10.00
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Ohjaava natiivimainonta

Ohjaava natiivimainonta - anna mediasi loistaa!

Oman median ja omien yleisöjen merkitys markkinoijille on kasvussa. Ohjaava natiivimainonta mahdollistaa oikeiden kohderyhmien tavoittamisen perinteisestä mediasta sekä asiakaskokemuksen jatkamisen oman median puolella. Näin varmistetaan muistettavat asiakaskohtaamiset ja saadaan tuotua oma brändi esille.
Käymme webinaarissa läpi natiivimainonnan perusteet, mahdollisuudet ja vinkkejä roolitukseen & strategiaan. Mukana myös case-esimerkkejä mm. Valiolta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ohjaava natiivimainonta - anna mediasi loistaa!, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Markkinointi-, mainonta-, media- ja viestintätoimistojen asiantuntijat sekä yritysten markkinointihankinnoista päättävät

Kustannukset

Marketing Finlandin jäsenille ja eLearning-lisenssin haltijoille maksuton, muille 85 e + alv.24%.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ohjaava natiivimainonta - anna mediasi loistaa!? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Marketing Finland

Luomme elinvoimaa uudistamalla yhdessä markkinointia ja viestintää!

Marketing Finland on yhteisö kaikille, jotka haluavat menestyä ja kasvaa markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Edistämme markkinointi- ja viestintäpositiivista organisaatiokulttuuria Suomessa. Vaikutamme aktiivisesti  kansainvälisissä verkostoissa kuten World Federation of Advertisers (WFA), European Association of Communications Agencies (EACA) ja International Communications Consultancy Organisations (ICCO). Tuomme kansainvälistä alan osaamista Suomeen muun muassa kouluttamalla, järjestämällä tapahtumia ja alan kilpailuja sekä MRKTNG-median kautta. Meillä on lähes 500 yritys- ja yhteisöjäsentä, jotka ostavat...


Lue lisää kouluttajasta Marketing Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Marketing Finland

Hitsaajankatu 24
Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ohjaava natiivimainonta - anna mediasi loistaa! täytä seuraavat tiedot: