Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

B2B-myynnin rekrykoulutus ICT-toimialalle

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
5 kuukautta
   
Espoo
Työvoimakoulutus

B2B-myynnin rekrykoulutus ICT-toimialalle

Markkinointi-instituutti sekä Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA kouluttavat jälleen yhteistyössä TE-palveluiden kanssa 13 henkilöä ICT-toimialan myyntitehtäviin Uudellemaalle.

Lisätietoa koulutuksesta

ICT-toimialalle suunnattu B2B-myynnin rekrykoulutus järjestetään jo toista kertaa, sillä alalla on kova tarve uusille myynnin ammattilaisille. Edellisen ryhmän osallistujista lähes kaikki työllistyivät rekrykoulutuksen ansiosta!

Koulutuksessa syvennyt monipuolisesti tämän päivän myyntityöhön työskennellen samanaikaisesti ICT-toimialan kasvuyrityksessä. Saat käytännön osaamista mm. ICT-liiketoiminnan, ohjelmistotuotteiden sekä digitaalisten asiantuntijapalveluiden myyntitehtäviin.

Sinulta ei välttämättä edellytetä kokemusta ICT-toimialasta tai myyntityöstä, mutta osassa yrityksistä  kokemuksesta on etua. Innostus, motivaatio ja halu oppia uutta on oikein hyvä lähtökohta! Suomen kielen taito on välttämättömyys, kohtalainen englannin käytännön kielitaito plussaa. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta B2B-myynnin rekrykoulutus ICT-toimialalle, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Tavoitteena on solmia työsopimus koulutuksen päätyttyä.

Koulutuksen kesto ja aikataulu

Koulutuksen kokonaiskesto on n. 5 kk ja se koostuu 16 lähiopetuspäivästä, 18 etäopiskelupäivästä sekä 66 päivän mittaisesta työssäoppimisjaksosta.

Koulutuksen ajankohta

Koulutus alkaa 21.10.2019

Koulutuspaikka

Espoo, Tapiola

Kustannukset

RekryKoulutus on virallista työvoimakoulutusta ja osallistujalle maksuton. RekryKoulutuksen ajalta sinulle voidaan maksaa työttömyysetuutta (esim. ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi sekä lisäksi verotonta kulukorvausta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta B2B-myynnin rekrykoulutus ICT-toimialalle? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta B2B-myynnin rekrykoulutus ICT-toimialalle täytä seuraavat tiedot: