Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

DISC-johtajuusprofiili

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
1 päivä
320 EUR + alv 24 % (yht. 396,80 EUR)
1.10.2019
Haku päättyy: 18.9.2019
   
Espoo
Avoin koulutus
#Education#

DISC-johtajuusprofiili

Johtajuusprofiili kuvaa tapaasi toimia ja saattaa asioita maaliin. Voit kasvaa tuloksellisemmaksi johtajaksi vasta, kun tunnet omat vahvuutesi ja osaamisesi kehittämisen tarpeet.

Tämän johtamiskoulutuksen käytyäsi pystyt hyödyntämään parhaita johtamisen käytäntöjä organisaatiossasi – ja saat tiimisi loistamaan. "Everything DiSC Work of Leaders" -johtamisprofiili pohjautuu vuosikymmenten aikana tehtyihin johtajuustutkimuksiin, joiden pohjalta on tunnistettu parhaita johtajuuskäytäntöjä. Profiili peilaa tiimin toimintaa parhaisiin johtamiskäytäntöihin. 

Koulutuksen käytännöt

Koulutukseen sisältyy koulutuspäivä sekä ennakkotehtävä. Ennakkotehtävässä vastaat omaa johtamistyyliäsi käsittelevään kyselyyn, jonka tulokset puretaan koulutuspäivässä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta DISC-johtajuusprofiili, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Johtajuusprofiili-johtamiskoulutus on tarkoitettu johtoryhmissä sekä vaativissa johtamis- ja esimiestehtävissä toimiville. 

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivän teemat:

1.  Johdanto

  • Johtajaan kohdistuvat odotukset 
  • Työtyytyväisyyden vaikutus sitoutumiseen
  • Sitoutumisen vaikutus tuloksiin

2.  Johtajuusprofiili

  • DiSC-viitekehys - tapa tarkastella ihmisten erilaisuutta
  • Oma johtajuusprofiili ja johtamisen prioriteetit
  • Prioriteettien vahvuudet ja heikkoudet

3.  Johtamisen parhaat käytännöt

  • Visio-sitoutuminen-toteutus-malli
  • Omat kehittymiskohteet

Valmennuksen aikana analysoidaan oma johtajuusprofiilisi huolellisesti. Saat käytännön vinkkejä johtamistyöhön ja laadit oman, konkreettisen kehittymissuunnitelman.

Kouluttaja

Päivän kouluttajana toimii Katri Kanerva, sertifioitu Everything DiSC® Workplace ja Everything DiSC® Work of Leaders -valmentaja.

Katri on tehnyt johtamis- ja esimiestyötä yli 20 vuoden ajan ja toiminut erikokoisissa organisaatioissa – start upista kansainväliseen konserniin. Valmennuksessaan hän hyödyntää omaa johtajakokemustaan runsaiden käytännön esimerkkien muodossa. Valmentajana Katri on innostavaa, inspiroiva ja osallistava.

Kustannukset

320 € (+ alv 24%)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta DISC-johtajuusprofiili? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta DISC-johtajuusprofiili täytä seuraavat tiedot: