Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Google Ads -hakusanamainonta

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
1 kuukausi
850 EUR + alv 24 % (yht. 1 054 EUR)
26.5.2020
Haku päättyy: 20.5.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Google Ads -hakusanamainonta

Tässä käytännönläheisessä hakusanamainonnan työpajassa tutustut Google Ads -työkalun ominaisuuksiin ja opit hyödyntämään sitä työssäsi. Google Ads -työpajan käytyäsi pystyt tuottamaan omia mainoskampanjoita ja suunnittelemaan organisaatiosi hakusanamainontaa. Opit analysoimaan mainonnan tuloksia, mikä auttaa sinua kehittämään tehokkaampaa mainontaa.

Hallitse hakusanamainonnan keskeiset käsitteet

Opit mitä Google Adsin keskeisimmät termit ja lyhenteet, kuten impressiot, klikit, konversiot, CPC, CTR ja Quality Score, tarkoittavat. Koulutuksessa pääpaino ei kuitenkaan ole teoriassa vaan tekemisessä. Saatkin työpajasta eniten irti, jos sinulla on pääsy oman organisaatiosi Google Ads -tilille.

Google Ads -koulutus on yksi Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelman kursseista. Jos innostuit opiskelusta, voit täydentää osaamisesi muilla koulutusohjelman kursseilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Google Ads -hakusanamainonta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii digitaalisen markkinoinnin perusteet hallitseville, markkinointitoimenpiteitä itse käytännössä toteuttaville. 

Aikataulu

Koulutus kestää 1 kuukauden. Siihen sisältyy orientoiva ennakkotehtävä, 1 koulutuspäivä sekä etäopiskelua 2–4 h/vko. Lisäksi jälkitehtävänä henkilökohtainen sparrauskeskustelu kouluttajan kanssa. Laajuus on 2 op.

Kustannukset

850 € + alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Google Ads -hakusanamainonta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Google Ads -hakusanamainonta täytä seuraavat tiedot: