Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Henkilökohtainen coaching

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Henkilökohtainen coaching

Luottamuksellisissa keskusteluissa ulkopuolinen coachaaja auttaa selkeyttämään tilannettasi, ja alat pian nähdä uusia näkökulmia ja ratkaisuvaihtoehtoja.

Henkilökohtainen coachaus on tilaisuutesi pysähtyä pohtimaan omaa työtäsi ja työn tekemisen tapoja. Coach auttaa sinua tunnistamaan omiesi lisäksi myös organisaation kehityskohteita. 

Henkilökohtainen coaching - hyödyt

Coach tukee ja haastaa sinua löytämään itse parhaat ajattelu- ja toimintatavat tilanteeseesi. Hän valmentaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, mikä samalla auttaa koko organisaatiota menestymään. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja niiden päätteeksi sovitte yhdessä konkreettisia toimenpiteitä asioiden eteenpäin viemiseksi. 

Coachausta voidaan tehdä täsmäapuna tai se voi olla jatkuvaa tukien sinua henkilökohtaisessa kasvussa; kertojen määrästä ja kestosta sovitaan tarpeesi mukaan. Coachaus on mahdollista toteuttaa kasvotusten, puhelimitse tai Skype-yhteyden välityksellä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilökohtainen coaching, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Coachaus sopii erityisesti asiantuntijatehtävissä toimiville ja esimiehille. Coachauksesta on apua esim. oman työn, organisaation tai toimialan muuttuessa. Coach voi auttaa myös esimiestyössä vastaan tulevassa haastavassa tilanteessa tai kun valmistaudut tärkeään tehtävään tai esiintymiseen.

Koulutuspaikka

Kasvotusten, puhelimitse tai Skypellä.

Kustannukset

Coachauksen hinta on 170 € + alv tunnilta tai sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilökohtainen coaching? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilökohtainen coaching täytä seuraavat tiedot: