Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
2 kuukautta
1 320 EUR + alv 24 % (yht. 1 636,80 EUR)
10.2.2020
Haku päättyy: 31.1.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

HR-analytiikka

Syvenny palkan muodostumisen periaatteisiin: mistä palkka muodostuu ja mikä palkkaan vaikuttaa? Opit ymmärtämään, miten palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmän toimivuus vaikuttaa henkilöstön motivaatioon, työhyvinvointiin ja tuottavuuteen.

HR-analytiikka -kurssin tavoitteena on rakentaa organisaatioosi henkilöstöjohtamisen malli, jossa HR-investoinneilla voidaan parantaa organisaation suorituskykyä. 

Palkkauskäytännöt tutuksi HR:n näkökulmasta

Koulutuksessa opit tuntemaan toimivat palkkauskäytännöt. Tiedät, miten palkka muodostuu ja miten työn vaativuutta arvioidaan. Kurssilla teemoihin pureudutaan käytännönläheisin esimerkein ja lisäksi analysoit oman organisaatiosi nykytilan ja suunnittelet kehitysehdotuksia. Opit näin huolehtimaan oman organisaatiosi palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmän toimivuudesta.

Palkkauksen ja palkitsemisen hyvät käytännöt ovat jokaisen toimivan organisaation perusta. Koulutuksen myötä rohkaiset organisaatiota avoimeen keskusteluun palkkauksesta ja palkitsemisjärjestelmästä. Tuliaisena koulutuksesta tuot organisaatiosi käyttöön viimeisimmän tutkimustiedon ja parhaat palkkaus- ja palkitsemiskäytännöt.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta HR-analytiikka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Palkkaus ja palkitsemisen perusteet -koulutus sopii HR-assistenteille ja muille HR-ammattilaisille, esimiehille sekä taloushallinnossa toimiville.

Koulutuksen kesto ja aikataulu

Koulutus kestää 2 kk ja siihen sisältyy

  • 1 koulutuspäivä
  • ohjattua etäopiskelua 5–7 h viikossa.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivänä käsitellään seuraavia aiheita:

  • HR:n lisäarvon tuottaminen
  • HR:n kehitys, HR 3.0
  • Henkilöstöanalytiikan perusteet
  • (Big) datan ja kehittyneen analytiikan mahdollisuudet henkilöstöä koskevassa päätöksenteossa 
  • Esimerkkejä HR-analytiikan hyödyntämisestä liiketoiminnan näkökulmasta 

Kustannukset

1320 € + alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HR-analytiikka? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta HR-analytiikka täytä seuraavat tiedot: