Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – luonnonvara-ala

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
18 kuukautta
1 590 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 590 EUR)
1.10.2019
Haku päättyy: 31.8.2019
   
Espoo
Työelämän tutkinnot
#Education#

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – luonnonvara-ala

Toimitko luonnonvara-alalla projektinjohtotehtävissä? Osallistu koulutukseen ja kehitä omaa johtajuuttasi sekä hanki osaamista oman alasi projektien johtamiseen. Tutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jossa osoitat osaamisesi omissa käytännön työtehtävissäsi.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Tässä tutkinnossa työssä oppimisella on suuri rooli. Opintojen aikana kehität oman työyhteisösi käytäntöjä. Syvennyt projektien johtamiseen ja johtamisen kehittämiseen kokonaisvaltaisesti.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (ent. JET) on työelämässä arvostettu ammatillinen tutkinto, jossa koulutus räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Opintojen sisältöjä suunniteltaessa voit huomioida myös työnantajasi tavoitteet. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Markkinointi-instituutin ohjaajalta.

Tutkinnon käytännön suoritus

Tutkintoa opiskellaan työssä oppimalla ja koulutuspäivien ohessa edistetään omia projekteja sekä kehittämissuunnitelmia. Koulutuspäivät ovat inspiroivia kohtaamisia, jossa pääpaino on yhdessä oppimisessa.

Tutkinto rakentuu kolmesta tutkinnon osasta. Johtajana toimiminen on kaikille yhteinen osa, jonka lisäksi sinulle räätälöidään opintopolku valinnaisista kursseista. 

Johtajana toimiminen ja projektien johtaminen -tutkinnon osat

 • Opintoihin orientoituminen, ennakkotehtävä
 • Strategia ja projektien johtaminen
 • Ihmisten johtaminen
 • Asiakkuudet ja verkostot
 • Projektien organisointi ja toteuttaminen
 • Projekteista viestiminen ja vaikuttavuus

Toinen valinnainen tutkinnon osa, jokin seuraavista

 • Strategiatyön johtaminen 
 • Työyhteisön kehittämisen johtaminen
 • Henkilöstön ja osaamisen johtaminen
 • Asiakkuuksien johtaminen
 • Tuotanto- ja palveluprosessien johtaminen
 • Talouden johtaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – luonnonvara-ala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Luonnonvara-alalle suunnattu johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto soveltuu tutkimusprojekteja, -hankkeita ja muita vaativia asiantuntijaprojekteja johtaville. Se antaa uusia työkaluja, varmuutta ja osaamista projektien johtamiseen. 

Tutkinto / todistus

Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkintokoulutuksen laajuus opintopisteinä määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman perusteella.

Koulutuksen kesto ja aikataulu

Tutkinnon suunniteltu kesto on noin 18 kk. Siihen sisältyy koulutuspäiviä sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti.

Kustannukset

1590 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – luonnonvara-ala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – luonnonvara-ala täytä seuraavat tiedot: