Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kannattavuuslaskenta ja budjetointi

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
3 kuukautta
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
5.3.2020
Haku päättyy: 27.2.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Kannattavuuslaskenta ja budjetointi

Kun taloushallinnon laskelmat ovat luotettavia, on kannattavuus kunnossa. Markkinointi-instituutin Kannattavuuslaskenta ja budjetointi -koulutus on perusta yrityksen talouden ymmärtämiselle.

Tässä taloushallinnon koulutuksessa perehdyt käytännön operatiiviseen laskentaan. Koulutuksen aikana opit itse laskemaan, mikä helpottaa ymmärtämään erilaisia laskelmia ja raportteja. Koulutuksen käytyäsi osaat hyödyntää niitä työssäsi päätöksenteon tukena.

Kannattavuuslaskenta ja budjetointi -koulutuksen tavoitteet ja hyödyt

Käytyäsi tämän taloushallinnon kurssin, hallitset kannattavuuslaskennan eli kustannus- ja hinnoittelulaskelmien perusteet ja ymmärrät budjetoinnin ja raportoinnin merkityksen yrityksen johtamiselle.

Käymällä koulutuksen osaat laatia monipuolisesti laskelmia ja analysoida niitä, minkä avulla pystyt tukea yrityksen kustannustietoisuutta ja tuottavuuden kehittämistä.

Kannattavuuslaskenta ja budjetointi -koulutuksen suorittamisen hyödyt yritykselle

Käytännön päätöksenteossa voidaan hyödyntää tarkoituksenmukaisia kustannus- ja hinnoittelulaskelmia, tavoitteellista budjetointia ja käyttökelpoista raportointia.

Tämän taloushallinnon kurssin käynyt osaa tehdä laskelmia ja analysoida niitä sekä hyödyntää tietoa päätöksenteossa. Lisäksi osallistuja kustannustietoisuus kasvaa ja näin parantaa yrityksen kannattavuutta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kannattavuuslaskenta ja budjetointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kannattavuuslaskenta ja budjetointi -koulutus on erinomainen lisä- ja täydennyskoulutus kaikille taloushallinnossa toimiville, joiden tarvitsee työssään ymmärtää budjetointia, kannattavuuslaskentaa, kannattavuutta, kustannusrakenteita sekä kustannusten jakoperusteita.

Koulutus soveltuu paitsi taloushallinnon ammattilaisille mutta myös taloushallinnon tehtäviin siirtyville. Lisäksi koulutus soveltuu myös tulosvastuullisille esimiehille ja yrittäjille, joita budjetointi ja kannattavuuslaskenta hyödyttävät työssään.

Markkinointi-instituutti toteuttaa taloushallinnon koulutusta myös yrityksille ja ryhmille räätälöitynä. Pyydä lisätietoja räätälöidystä koulutuksesta.

Koulutuksen sisältö

Koulutus kestää 3 kk ja siihen sisältyy:

  • 3 koulutuspäivää
  • ohjattua etäopiskelua 5-7 h viikossa. Etäopiskelu on osa tehokasta oppimisprosessia, jossa sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Lähiopetuspäivät:

1. koulutuspäivä

Kannattavuus- ja kustannuslaskenta

  • Johdanto aiheeseen ja käsitteisiin
  • Kannattavuuslaskenta, suoritekohtainen laskenta
  • Tuotekustannus- ja hinnoittelulaskelmat

2. koulutuspäivä

Investointien kannattavuus ja budjetointi

  • Investointien kannattavuus
  • Budjetointi ja raportointi

Ohjattu verkko-opiskelu 3 kk

Etäjakson aikana opiskelija oppii tuottamaan, ymmärtämään ja soveltamaan katetuottolaskentaa, tuotekustannus- ja hinnoittelulaskentaa, toimintolaskentaa, investointilaskentaa ja budjetointia lukuisten monivalintatehtävien avulla. Tehtävistään opiskelija saa palautetta välittömästi.

3. koulutuspäivä

Toimintolaskenta ja budjettianalyysi

  • Toimintolaskenta
  • Budjettianalyysi

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Koulutuspäivien ohjelman muutokset ovat mahdollisia.

Kustannukset

Kannattavuuslaskenta ja budjetointi -koulutuksen hinta on 1830 € + alv 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kannattavuuslaskenta ja budjetointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kannattavuuslaskenta ja budjetointi täytä seuraavat tiedot: