Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Markkinointiammattilaisen sertifikaatti

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
n. 1,5 v
4 850 EUR + alv 24 % (yht. 6 014 EUR)
joustava aloitus
Haku päättyy: 29.3.2019
   
Espoo
Avoin koulutus

Markkinointiammattilaisen sertifikaatti

Perehdy kiinnostuksesi mukaan esim. kansainväliseen markkinointiin, markkinointipsykologiaan, asiakaskokemukseen tai uusiin markkinointiteknologioihin – oppimispolku rakentuu tukemaan omia ja työnantajasi tarpeita. Saat Suomen parhaiden markkinointikouluttajien palvelut nyt yhdellä iskulla.

Markkinointiammattilaisen sertifikaatti on moderni valmennuksellinen kokonaisuus, jonka käytyäsi ymmärrät nykyaikaisen markkinoinnin ekosysteemin ja osaat hyödyntää markkinoinnin työkaluja ja kanavia tehokkaasti.

Sertifikaatti luo vankan perustan tulokselliselle markkinointiviestinnälle; vahva strateginen markkinointiosaaminen yhdistettynä viimeisimpään markkinoinnin tietouteen sekä käytännön toteutuksiin antaa erinomaiset valmiudet kehittää minkä tahansa organisaation markkinointia.

Kursseja alkaa ympäri vuoden, joten voit aloittaa opinnot milloin tahansa. Sertifikaatti myönnetään kun olet suorittanut kaikki vaadittavat koulutusjaksot kahden vuoden määräajassa. Sertifikaatin myöntävät Markkinointi-instituutti ja Mainostajien Liitto yhteistyössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Markkinointiammattilaisen sertifikaatti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Markkinointiammattilaisen sertifikaatti on tarkoitettu sinulle, joka haluat kasvaa markkinoinnin ammattilaisena ja päivittää osaamistasi. Tämä kokonaisuus antaa vankan pohjan myös sinulle, joka vastaat markkinoinnista oman työsi ohella tai suunnittelet vaihtavasi alaa. 

Aikataulu

Ohjelman kokonaiskesto on n. 1,5 vuotta. Siihen sisältyy koulutuspäiviä sekä etäopiskelua. Laajuus on 30 op.

Markkinoinnin perusosan koulutuspäivät: 21.–22.3.2019, 8.–9.4.2019, 7.6.2019. Lisäksi valinnaisten erikoistumisalojen koulutuspäivät.

Koulutuksen sisältö

Markkinointiammattilaisen sertifikaatin rakenne

Markkinoinnin perusosa

Kaikille yhteinen markkinoinnin perusosa luo vankan perustan tulokselliselle markkinointiviestinnälle. Pohdit markkinointia liiketoiminnan työkaluna. Perehdyt asiakas-insightiin konseptin pohjana. Digitaalisuus ja sosiaalinen media ovat luonnollisesti osa koulutusta.

Perusosa sisältää 4 kurssia (yhteensä 9 koulutuspäivää)

1. Markkinointiviestinnän suunnittelu liiketoiminnan tukena

Koulutuksessa sinulle konkretisoituu suunnittelun rooli markkinointiviestintästrategian toteuttamisessa ja ymmärrät, miten markkinointiviestintä tukee liiketoiminnan tavoitteita. Ymmärrät asiakkaiden käyttäytymistä ja osaat hyödyntää tätä tietoa markkinoinnin toteuttamisessa. Opit myös perustelemaan ideasi liiketoimintahyödyillä. 

2. Integroitu markkinointiviestintä

Saat viimeisimmän tiedon markkinoinnin suunnittelun työtavoista ja välineistä sekä opit tuntemaan modernin markkinoinnin kanavavalikoiman. Opit asettamaan selkeitä ja konkreettisia tavoitteita sekä aikatauluttamaan yksittäiset aktiviteetit kokonaisuudeksi, jolla tuetaan myyntiä ja vahvistetaan yrityksesi brändiä.

3. Digimarkkinointi

Opit, miten voit tukea organisaatiosi liiketoimintaa digimarkkinoinnin välineiden avulla. Laadit organisaatiosi digitaalisen markkinoinnin kehittämissuunnitelman ja viet sen käytäntöön. Koulutuksen jälkeen ymmärrät paremmin markkinoinnin uusia kanavia ja toimintamalleja paremmin, mikä helpottaa palveluiden ostamista.

4. Sosiaalinen media markkinoinnissa

Opit ja innostut hyödyntämään sosiaalista mediaa oman organisaatiosi näkyvyyden kasvattamiseksi sekä ymmärrät sen merkityksen yrityksen näkyvyydelle verkossa. Opit toimimaan sosiaalisessa mediassa suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti ja saat käytännön vinkkejä omaan some-tekemiseesi.

Markkinoinnin perusosassa tehtävät ovat olennainen osa oppimistasi. Ennen koulutuspäiviä teet tehtäviä, jotka orientoivat sinua tuleviin koulutuspäiviin ja varmistavat, että saat koulutuspäivistäsi täyden hyödyn irti. Koulutuspäivien jälkeen tehtävät puolestaan auttavat sinua harjoittamaan ja viemään käytäntöön uusia tietoja ja taitoja. Näin jalkautat opit omaan ja organisaatiosi käyttöön välittömästi. Saat tehtävistä palautetta kouluttaja-tutoreilta, minkä lisäksi kannustamme sparraamaan niitä opiskelu- ja työkavereiden kanssa.

Valinnaiset erikoistumisalueet

Syvenny tiettyyn markkinoinnin osa-alueeseen oman valintasi ja uratavoitteidesi mukaan. Valitse yksi seuraavista erikoistumisalueista ja valitse siitä 4 kurssia.

1. Kansainvälinen markkinointi

 • Kansainvälinen digimarkkinointi
 • Kansainvälinen markkinointistrategia
 • Eurooppa kohdemarkkinana
 • Amerikka kohdemarkkinana
 • Aasia kohdemarkkinana
 • Afrikka kohdemarkkinana

2. Asiakaskeskeinen markkinointi 

 • Onnistunut tapahtuma 
 • Datalla kohdennettu markkinointi
 • Opi tuntemaan asiakkaasi
 • Markkinointipsykologian ABC
 • Asiakaskokemus kilpailutekijänä

3. Markkinoinnin aallon harjalla 

 • Datalla kohdennettu markkinointi
 • Vaikuta videolla work shop
 • Markkinointipsykologian ABC
 • Oma media
 • Markkinoinnin uudet teknologiat

Kustannukset

4850 € + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Markkinointiammattilaisen sertifikaatti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Markkinointiammattilaisen sertifikaatti täytä seuraavat tiedot: