Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Markkinointiviestintä – liiketoiminnan ammattitutkinto

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
12 kuukautta
940 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 940 EUR)
6.2.2020
Haku päättyy: 3.9.2019
   
Espoo, Oulu
Avoin koulutus

Markkinointiviestintä – liiketoiminnan ammattitutkinto

Kasva markkinointiviestinnän ammattilaiseksi opiskelemalla itsellesi tutkinto. Opit hoitamaan markkinointiviestinnän projekteja suunnitelmallisemmin ja monipuolisemmin, ja seuraamaan markkinointitoimenpiteiden tuloksellisuutta. Otat myös haltuun digitaalisen markkinointiviestinnän keinot ja kanavat. Koulutuksen avulla tehostat samalla organisaatiosi markkinointiviestinnän prosesseja ja kehität asiakaskokemusta.

Ammatillisessa tutkinnossa työssä oppimisella on suuri rooli. Koulutus räätälöidään sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Opintojen sisältöjä suunniteltaessa huomioidaan omat nykyiset työtehtäväsi. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Markkinointi-instituutin ohjaajalta.

Markkinointiviestintä juuri sinun tarpeisiisi

Markkinointiviestintään suunnatussa liiketoiminnan ammattitutkinnossa sinulle räätälöidään henkilökohtainen opiskeluohjelma, jossa huomioidaan aiempi osaamisesi ja omiin työtehtäviisi liittyvät osaamistarpeet.

Koulutus koostuu innostavista koulutuspäivistä, verkkokursseista, webinaarista ja aktiivisesta digiläsnäolosta. Etäopiskelun aikana sovellat koulutuspäivien sisältöjä omaan työhösi.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa opit suunnittelemaan ja toteuttamaan monikanavaisesti markkinointiviestinnän toimeksiannon. Koulutus sisältää mm. seuraavia aihealueita:

 • markkinoinnin viitekehys
 • markkinointiviestinnän suunnittelu
 • visuaalisuuden käyttö ja merkitys viestinnässä
 • digitaalisen markkinoinnin toteutus ja mittaus.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon kaikille yhteisten opintojen teemoja ovat mm.:

 • liiketoimintataidot muuttuvassa toimintaympäristössä
 • markkinointiviestinnän lainsäädäntö
 • kirjallinen työelämäviestintä 
 • vuorovaikutustaidot ja vakuuttava esiintyminen.

Opintosi täydentyvät valinnaisilla kursseilla, jotka mahdollistavat opintojen painottumisen esimerkiksi tapahtumatuotantoon, projektinhallintaan tai asiakaskokemukseen ja palvelumuotoiluun. Laaja kurssitarjonta takaa sinulle oman tutkintopolkusi mukaisen opintokokonaisuuden.

Valinnaisia kursseja:

 • Palvelumuotoilun perusteet
 • Asiakaskokemus ja palvelumuotoilu
 • Tapahtumatuotanto
 • Projektinhallinta

Koulutuksen suorittaminen oppisopimuksella 

Oulussa koulutus suoritetaan oppisopimuskoulutuksena, joten se soveltuu hyvin uuden oppimiseen myös nykyisissä työtehtävissä. Koulutus on maksuton. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Markkinointiviestintä – liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu markkinoinnin tai markkinointiviestinnän parissa työskenteleville ja alan perustiedot hallitseville.

Liiketoiminnan ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen tutkinto. Siinä osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka. 

Aikataulu

Tutkinnon suunniteltu kesto on 12 kk. Siihen sisältyy enintään 7 koulutuspäivää sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä riippuu siitä, mitä kursseja valitset. Koulutuspäiviä on noin 1–2 kuukaudessa.

Kustannukset

Koulutuksen hinta Espoossa on 940 €.

Oulussa koulutus suoritetaan oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen hinta ja ehdot määräytyvät oppisopimustoimistossa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Markkinointiviestintä – liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Markkinointiviestintä – liiketoiminnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: