Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto – hiusala, kukkakauppa-ala Turku

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
18 kuukautta
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
Joustava aloitus
   
Turku
Avoin koulutus

Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto – hiusala, kukkakauppa-ala Turku

Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto. Tämä koulutus on räätälöity sekä hiusalan että kukkakauppa-alan yrittäjille ja ammattilaisille. Koulutuksessa perehdytään mm. markkinointiin, kannattavaan toimintaan, asiakaspalveluun ja yritystoimintaan näiden toimialojen näkökulmasta.

Merkonomi-koulutuksessa kehität ammattitaitoasi myynnissä, asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa. Tutkinto antaa kattavan käsityksen yrityksen liiketoiminnasta, joten se sopii hyvin alan yrittäjille. Merkonomi on tunnettu ja työelämässä arvostettu asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisten perustutkinto. Saat sen kautta myös jatko-opiskelukelpoisuuden. Tutkinto suoritetaan oman työn ohessa. 

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen alussa kartoitetaan opiskelijan tämänhetkinen osaaminen ja ammatillinen kokemus, jonka pohjalta laaditaan henkilökohtainen opiskeluohjelma. Painopisteenä koulutuksessa on opiskeltavien asioiden käytännönläheinen soveltaminen omaan työhön ja osaamisen kehittämiseen.

Yhteisesti käsiteltäviä sisältöjä ovat mm.:

  • Asiakaspalvelu ja asiakkuuksien hoito
  • Tuloksellinen toiminta ja kannattavuus
  • Markkinointi ja sisällöntuotanto
  • Tapahtumatuotanto
  • Yritystoiminta

Koulutus järjestetään yhteistyössä Faros & Com Oy:n kanssa.  Yhteistyössä ovat lisäksi mukana Suomen Hiusyrittäjät ry sekä Suomen kukkakauppiasliitto.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto – hiusala, kukkakauppa-ala Turku , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Hiusalalle ja kukkakauppa-alalle suunnattu merkonomin tutkinto on tarkoitettu kyseisten alojen yrittäjille sekä työntekijöille, joiden toimenkuvaan kuuluu liiketaloudellisia vastuita, kuten taloutta, myyntiä tai markkinointia.

Koulutuksen kesto ja aikataulu

  • Koulutus kestää noin 1-2 vuotta
  • Koulutuspäivä pidetään noin kerran kuukaudessa
  • Koulutus sisältää lähikoulutuspäiviä (maks. 18), verkko-opiskelua ja työssäoppimista oman opiskelusuunnitelman mukaisesti
  • Tutkinto suoritetaan oman työn ohessa 

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto – hiusala, kukkakauppa-ala Turku ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto – hiusala, kukkakauppa-ala Turku täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Hurraamme sinun tiimisi puolesta!

Maailma on täynnä upeita tuotteita ja palveluita. On asiakaskokemuksesta kiinni, mitkä erottuvat joukosta. Myynnin ja asiakastyön pulmiin saat apua Brikin valmennuksista.