Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – terveystuoteala

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
12–18 kk
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
6.11.2019
Haku päättyy: 30.9.2019
   
Espoo
Oppisopimuskoulutus

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – terveystuoteala

Toimitko terveystuotealalla ja haluat kehittää myynti- ja markkinointitaitojasi ja kaupallista osaamistasi tai oman terveystuotealan yrityksesi liiketoimintaa?

Terveystuotealan yrittäjille ja ammattilaisille räätälöity Merkonomi, Liiketoiminnan perustutkinto keskittyy markkinointiin, kannattavaan toimintaan, asiakaspalveluun ja yritystoimintaan terveystuotealan näkökulmasta. Merkonomi on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto.

Terveystuotealalle suunnitellussa liiketoiminnan perustutkinnossa perehdytään myyntiin, markkinointiin, asiakaspalveluun, talouteen ja yritystoimintaan nimenomaan terveystuotealan näkökulmasta. Koulutukseen sisältyy halutessasi myös Lääketieteen perusteet -verkkokurssi (anatomia-, fysiologia- ja luontaistuotealasisällöt).

Koulutuksen käytännöt

Tutkinto suoritetaan oppisopimuksella oman työn ohessa. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton kanssa. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – terveystuoteala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tutkinto soveltuu terveystuotealalla myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtävissä toimiville sekä terveystuotealan yrittäjille.

Tutkinto / todistus

Merkonomi, liiketoiminnan ammattitutkinto

Aikataulu

Tutkinnon suunniteltu kesto on 10–18 kk, ja siihen sisältyy koulutuspäiviä sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Koulutuspäiviä on noin 1–2 kuukaudessa. Laajuus on 180 osp.

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivien aiheita:

  • Asiakaspalvelu
  • Kannattavuus
  • Myynti
  • Markkinointi ja sosiaalinen media
  • Visuaalinen myyntityö
  • Liiketoiminta ja talous

Tutkinto ja siihen valmistava koulutus kootaan yksilöllisesti. 

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – terveystuoteala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – terveystuoteala täytä seuraavat tiedot: