Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Oppiva organisaatio

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
1,5 kuukautta
1 320 EUR + alv 24 % (yht. 1 636,80 EUR)
11.2.2020
Haku päättyy: 1.2.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Oppiva organisaatio

Oppimista tukeva ajattelutapa kiihdyttää organisaation kasvua

Yksi HR-ammattilaisen korostuvista osaamisvaateista on kyky luoda rakenteet ketterälle oppimiselle, joka ylläpitää kilpailukykyä. Kurssilla kuulet uusimpien tutkimusten tuloksia ja käytännönläheisiä case-esimerkkejä yksilöiden ja organisaatioiden oppimisesta. Niiden avulla tunnistat oman organisaatiosi oppimista tukevat ja toisaalta sitä hankaloittavat rakenteet, työkalut ja pelisäännöt. Jo kurssin aikana sovellat uusia ajatuksia käytäntöön omassa työyhteisössäsi.

Aiemmin yksi tutkinto ja työpaikka riittivät koko iäksi, sitten alettiin puhua yksilöiden elinikäisestä oppimisesta. Nyt katseet ovat kääntyneet organisaatioiden kykyyn oppia. Tämän päivän työlle ei ole olemassa ohjekirjaa, vaan tarvittavat ratkaisut kehitetään työn lomassa ja työtä tehden. Se vaatii työyhteisöiltä kykyä oppia ja hyödyntää kaikkien osaamista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oppiva organisaatio, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi sopii HR-ammattilaisille, esimiehille ja johtajille, joiden vastuulle kuuluu organisaation kilpailukyvyn parantaminen ja yksilöiden osaamisen kehittäminen.

Koulutuksen sisältö

Opinnot alkavat ennakkotehtävällä, jonka myötä alat rakentaa oman organisaatiosi oppimisen tilaa ja kehittää sitä. 

Koulutuspäivien teemoja:

  • kilpailukykyä tukeva oppiminen ja osaaminen –mitä se on?
  • mitä ketterän oppimisen toteuttaminen edellyttää?
  • miten oppiminen tapahtuu ja miten se toteutetaan käytännössä niin yksilön, tiimien kuin koko organisaation näkökulmasta?

Kustannukset

1320 € + alv 24%. Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oppiva organisaatio? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Oppiva organisaatio täytä seuraavat tiedot: