Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Palkanlaskennan perusteet -verkkokurssi

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
3 kuukautta
280 EUR + alv 24 % (yht. 347,20 EUR)
joustava aloitus
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

Palkanlaskennan perusteet -verkkokurssi

Palkanlaskenta kiinnostaa ja ammattitaitoisia palkanlaskijoita etsitään jatkuvasti. Aloita tutustumisen palkanlaskentaan Palkanlaskennan perusteet -verkkokurssilla. Verkkokurssi on oiva orientaatio palkanlaskennan käsitteisiin, työlainsäädäntöön, palkan määräytymiseen ja varsinaiseen palkkojen laskemiseen. Tämä verkkokoulutus sopii kaikille palkanlaskennasta kiinnostuneille ja on erinomainen perusta palkanlaskennan jatkokoulutukselle.

Palkanlaskennan perusteet -verkkokurssin voit suorittaa kokonaan verkossa omaan tahtiisi kolmen kuukauden aikana. Oppiaineisto ja automaattisesti arvioitavat tehtävät ovat verkko-oppimisympäristössä, jonka tunnukset saat maksettuasi kurssimaksun.

Palkanlaskennan perusteet -koulutuksen jälkeen

  • tunnet palkkahallinnon peruskäsitteet
  • ymmärrät, miten työlainsäädäntö ohjaa palkanlaskentaa ja työntekijöiden palkan määräytymistä
  • osaat laskea nettopalkan suuruuden
  • olet valmis jatkamaan palkkahallinnon ja palkanlaskennan syventäviin koulutuksiin kuten Palkanlaskijan tutkintoon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palkanlaskennan perusteet -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Palkanlaskennan perusteet -verkkokurssi sopii kaikille palkanlaskennasta kiinnostuneille. Kurssi voidaan räätälöidä myös yrityksille. Pyydä tarjous.

Koulutuksen sisältö

  • palkanlaskennan käsitteitä (harjoituksia ja testi)
  • nettopalkan laskeminen erilaisissa tilanteissa (bruttopalkka, poissaolot, ennakonpidätys, työeläkemaksu, työttömyysvakuutusmaksu, luontoisedut ja kustannusten korvaukset)

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myös opiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Koulutuksen aikataulu

Opiskelutunnukset ovat voimassa 3 kk.

Kustannukset

280 EUR + alv 24 % (yht. 347,20 EUR)

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palkanlaskennan perusteet -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palkanlaskennan perusteet -verkkokurssi täytä seuraavat tiedot: