Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
1 kuukausi
1 100 EUR + alv 24 % (yht. 1 364 EUR)
15.1.2020
Haku päättyy: 7.1.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Sisäinen some

Innostu sosiaalisen median mahdollisuuksista työpaikan sisäisessä viestinnässä! Kurssilla opit, miten avoin tiedonkulku voi muovata työpaikasta tehokkaan ja oppivan yhteisön. Kurssin käytyäsi pystyt lanseeraamaan sopivat somekanavat sekä tiimisi että koko organisaation viestintään.

Sosiaalisen median kanavia on alettu hyödyntää työpaikoilla tiimien sisäisen tiedonvaihdon apuna. Usein niiden käyttö on kuitenkin hallitsematonta: yksi tiimi viestii WhatsAppissa, toinen Slackissä ja kolmas pitää kiinni sähköpostista. Yhteisiä hyötyjä ei saada, ja tieto katoaa kanavaviidakkoon.

Sisäinen some -koulutuksen sisällöt

Tällä kurssilla tutustut tärkeimpiin sisäisen somen työkaluihin. Pääset pohtimaan, millaisia hyötyjä vuorovaikutteinen viestintä toisi teidän työpaikallenne ja opit, miten voit ottaa työpaikkasi viestintäkaaoksen haltuun sisäisiä somekanavia hyödyntäen. Opit asemoimaan sisäiset sosiaalisen median kanavat muiden viestintäkanavien, esim. intranetin rinnalle.

Kurssi sopii sisäisen viestinnän parissa työskenteleville viestintä- ja HR-asiantuntijoille. Sopiva hetki osallistua kurssille on tilanne, jossa pohditte uudelleen sisäistä viestintäänne tai tiimien ryhmätyötä. Kurssille voi tulla myös hakemaan innostusta jo käytössä olevan sisäisen somekanavan tehokkaampaan hyödyntämiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sisäinen some, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii aiheesta kiinnostuneille ja sen parissa työskenteleville.

Aikataulu

Koulutus kestää 1 kk. Siihen sisältyy 1 koulutuspäivä ja 5–7 h etäopiskelua viikossa omaan tahtiin. Laajuus on 2 op.

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivän aiheet

  • Sosiaalisen median rooli organisaation sisäisessä viestinnässä
  • Sosiaalinen intranet ja sisäisen somen kanavat, mm. Yammer, Teams, Slack, Workplace by Facebook ja WhatsApp
  • Oman organisaation sisäisen somen käytön kehittäminen

Kouluttaja

Heidi Selkäinaho, työyhteisöviestinnän konsultti, Somepoint Oy

Kustannukset

1 100 € + alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisäinen some? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sisäinen some täytä seuraavat tiedot: