Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tehovalmennus LKV-kokeeseen

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
1 kuukausi
650 EUR + alv 24 % (yht. 806 EUR)
3.3.2020
Haku päättyy: 15.2.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Tehovalmennus LKV-kokeeseen

Etsinnässä koulutus LKV-pätevyyttä varten? Jäikö LKV-koe vain parin pisteen päähän? Tehovalmennus LKV-kokeeseen -koulutus valmentaa sinua, jonka tavoitteena on LKV-koe. Kurssin jälkeen astelet rohkeasti Kauppakamarin haastavaan LKV-kokeeseen ja mahdollisuutesi läpäistä koe ovat entistä paremmat.

Tässä kiinteistönvälityskoulutuksessa syvennyt kiinteistölainsäädäntöön ja sen soveltamiseen kiinteistönvälittäjän ammatissa. Kertaat tärkeimmät aiheet ja valmistaudut LKV-kokeeseen kehittämällä opiskelu- ja vastaustekniikkaasi sekä harjoittelemalla stressaavaa koetilannetta. Tehovalmennus LKV-kokeeseen sopii Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon tai Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelman suorittaneille sekä muille, joilla on vastaavat tiedot. LKV-kokeen suoritettuasi olet laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV.

Koulutuksen hyödyt

Tämän tehovalmennuskoulutuksen jälkeen:

  • olet aiempaa valmiimpi osallistumaan Kauppakamarin järjestämään laillistetun kiinteistönvälittäjän kokeeseen (LKV), joka on kiinteistönvälitysalan virallinen tutkinto.
  • tunnet myös kiinteistölainsäädännön ja osaat soveltaa sitä käytännön tilanteisiin.
  • hallitset entistä paremmat opiskelu- ja vastaustekniikat.
  • osaat keskittyä stressaavassa koetilanteessa.
  • hallitset lakikirjan lukutekniikan LKV-koetta varten ja miten sinun odotetaan hyödyntävän sitä kokeessa.

Tehovalmennus LKV-kokeeseen -koulutuksen hyödyt yritykselle

Tehovalmennus LKV-kokeeseen on kiinteistönvälitysalan kurssi, joka tähtää Kauppakamarin LKV-kokeen eli kiinteistönvälitysalan virallisen tutkinnon suorittamiseen. Laillistettu kiinteistönvälittäjä on yrityksen etu ja asiakkaiden arvostama kumppani kiinteistönvälitykseen. LKV-pätevyys on etu mm. hankittaessa asuntoja myyntiin ja hoidettaessa välitystehtäviä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tehovalmennus LKV-kokeeseen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

  • Kiinteistövälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) tai Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelman suorittaneille tai vastaavat tiedot hallitseville
  • LKV-kokeeseen valmistautuville ja LKV-pätevyyttä tavoitteleville.

Koulutuksen sisältö

LKV-valmennus on kuukauden kestävä koulutus, johon sisältyy

  • 3 koulutuspäivää
  • ohjattua etäopiskelua.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myös opiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Kustannukset

650 € + alv 24 %

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tehovalmennus LKV-kokeeseen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tehovalmennus LKV-kokeeseen täytä seuraavat tiedot: