Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tilinpäätös- ja verosuunnittelu

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
3 kuukautta
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
17.9.2020
Haku päättyy: 10.9.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Tilinpäätös- ja verosuunnittelu

Miten verotus- ja tilinpäätössuunnittelu vaikuttavat liiketoiminnan tulokseen?

Markkinointi-instituutin Tilinpäätös ja verosuunnittelu -koulutus sopii sinulle, joka vastaat yrityksen tilinpäätöksestä ja tarvitset syvällistä tietoa verotuksen vaikutuksesta tilinpäätössuunnitteluun. 

Taloushallintokurssilla paneudut tilinpäätöksen suunnitteluun ja opit etsimään verotuksellisesti edullisia toimintavaihtoehtoja niin yrityksen kuin omistajan henkilökohtaisen taloudenkin kannalta. Koulutukseen osallistuja oppii miten kirjanpito ja verotus liittyvät yrityksen muihin toimintoihin. Koulutuksen jälkeen tuet organisaatiota hyödyntämällä verotuksen joustokohdat.

Koulutuksen jälkeen:

  • hallitset tilinpäätöksen ja verotuksen suunnittelun
  • tiedät, miten kirjanpito ja verotus kytkeytyvät toisiinsa
  • tiedät mitä joustokohtia taloushallinnossa voidaan hyödyntää tavoitetuloksen saavuttamiseksi.

Tilinpäätös- ja verosuunnittelu -koulutuksen hyödyt yritykselle

Tilinpäätös ja verosuunnittelu -koulutukseen osallistunut tuntee tilinpäätöksen, verotuksen ja yhtiöoikeuden välittömät ja välilliset yhteydet. Hänen tilinpäätösosaamisellaan ja ammattitaitoisella suunnittelullaan yritys välttää verohaitat ja hyödyntää verotuksen joustokohdat saavuttaakseen optimaalisen tuloksen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tilinpäätös- ja verosuunnittelu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu tilinpäätöksestä ja verotuksen suunnittelusta vastaaville ja tällaisiin tehtäviin siirtyville, kirjanpitäjille, laskenta- ja talouspäälliköille, controllereille, yrittäjille ja taloushallinnon koulutusta etsiville.

Koulutuksen sisältö

Koulutus kestää 3 kk ja siihen sisältyy:

  • 3 koulutuspäivää
  • ohjattua etäopiskelua 5–7 h viikossa.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myös opiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii KLT Risto Walden, Bilanssi Oy

Kustannukset

1830 € + alv 24 %

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tilinpäätös- ja verosuunnittelu? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tilinpäätös- ja verosuunnittelu täytä seuraavat tiedot: